Görüş Bildir
Haberler
Neymar'ı Sakatladı, Ucuz Kurtuldu!

Neymar'ı Sakatladı, Ucuz Kurtuldu!

Fatih
07.07.2014 - 23:07

Neymar'ı Sakatladı, Ucuz Kurtuldu!

FIFA Disiplin Komitesi, çeyrek final maçında Neymar'ın belini kıran Zuniga'yı cezalandırmayacak.

2014 Dünya Kupası çeyrek finallerinde Brezilya ve Kolombiya'nın karşı karşıya geldiği maçın 88. dakikasında Neymar'ın beline diz atarak yıldız oyuncunun Dünya Kupası serüvenine nokta koyan Zuniga, bir ceza almayacak.

FIFA'dan yapılan resmi açıklamada, 'Bu mevzu için konuşmak gerekirse, Neymar'ı sakatlayan Zuniga karşılaşmanın hakemi tarafından cezalandırıldığı için disiplin komitesinin yapabileceği bir şey yok. FIFA Disipling Kurulu, yaşanan bu olaydan dolayı üzüntü duymaktadır ve Neymar'ın sağlığının böylesine büyük bir tehlikeye girmesi de üzücüdür. Neymar'ın çabucak iyileşmesini diliyoruz, tıpkı sakatlıktan dolayı turnuvayı kapatan diğer oyuncular için dilediğimiz gibi...' ifadeleri yer aldı.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Thiago Silva'nın cezasının kaldırılması yönünde yaptığı başvuruyu da değerlendiren FIFA Disiplin Komitesi, 'Brezilya'nın yaptığı bu başvuru resmi bir altyapıya sahip olmadığı için bunu değerlendirmeye alamadık. Disiplin Komitesi bu konu hakkında bir karar alma yetkisine sahip değil, zira Brezilya'Nın başvurusu şartları karşılamıyor.' ifadelerini kullandı.

Ev sahibi Brezilya, Almanya karşısına en önemli iki yıldızından yoksun çıkmak zorunda kalacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın