Görüş Bildir
Haberler
Nexus 6'da Arka Kapak Sorunu

Nexus 6'da Arka Kapak Sorunu

ATKN
18.01.2015 - 17:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Motorola'nın ürettiği 6 inçlik Nexus 6 için son günlerde ilginç bir sorun gündemde. Arka kapak batarya şişmesinden ya da iyi yapıştırılmamış olması nedeniyle kendiliğinden çıkıyor.

Bazı Nexus 6 kullanıcıları, sosyal medyada paylaştığı görsellerle Nexus 6 sahiplerini ve almayı düşünenleri korkuttu. Her ne kadar Motorola bu tip Nexus 6'ların değişiminde hassas olduğu belirtilse de Nexus 6'da bir arka kapak sorununun olduğu belli.

Arka kapağı çıkarılabilir olmayan Nexus 6'nın arka kapağı kendiliğinden şişerek kabarıyor. Esasında sorun bu.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının açıklamalarına göre arka kapak, pilin şişmesi yüzünden dışarı doğru şişiyor. Motorola'da Twitter'da bazı kullanıcıların konuyla ilgili attıkları tweetlere cevap verdi.

Bir kaç cihazın arka kapağının iyi kapatılmamış olabileceği, bu yüzden de kapağın gövdeden ayrılabileceğini belirtmiş. Yani kısaca bazı üretim bandındaki modellerin arka kapağı, kasaya iyi yapıştırılmamış olabilir.

Bakalım önümüzdeki dönemlerde bu sorunun batarya şişmesinden dolayı mı yoksa kapağın iyi yapıştırılmaması yüzünden mi ortaya çıkıyor daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/nexus-6da-arka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0