Görüş Bildir
Haberler
Nevşin Mengü'den ‘Seni Bitireceğim’ Diyen Cem Küçük'e Yanıt: ‘Buyur Birader’

etiket Nevşin Mengü'den ‘Seni Bitireceğim’ Diyen Cem Küçük'e Yanıt: ‘Buyur Birader’

Onedio Medya
22.10.2015 - 15:51 Son Güncelleme: 22.10.2015 - 16:46

Sosyal medyada CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'nün Star gazetesi yazarı Cem Küçük’ün telefon numarası ve ev adresini paylaştığı öne sürüldü.  Nevşin Mengü bu iddiaya ilişkin 'Bu bir iftiradır! Kimsenin özel bilgisini hiç bir mecrada paylaşmadığım gibi, bu bilgilere sahip de değilim' dedi. Mengü, bir tv programında kendisini tehdit eden ve 'Özür dilemezsen geri adım atmazsan ben seni bitireceğim' diyen Cem Küçük'e yanıt verdi: 'Gazetecilik hayatımı bitirecekmiş! Buyur birader elinden geleni ardına koyma'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ün telefon numarası ve ev adresini paylaşmakla itham edilen Nevşin Mengü, bu iddiaya ilişkin açıklama yaparak, 'Bu bir iftiradır! Kimsenin özel bilgisini hiç bir mecrada paylaşmadığım gibi, bu bilgilere sahip de değilim' dedi.

'Seni bitireceğim'

Cem Küçük, Ersoy Dede’yle birlikte sundukları ‘Günün Manşeti‘ programında “Özür dilemezsen geri adım atmazsan ben seni bitireceğim. Oturduğum ev adresini ortaya çıkaracaksın, ben de sana bunun hesabını sormayacağım. Göreceksin bak, neler yazacağım seninle ilgili. Bitirdiğime de bütün Türkiye şahit olacak, bugüne kadar bitirdiğim bir sürü yazar gibi. Özel hayat neymiş göreceksin, kendi özel hayatını göreceksin. Resimlerle görürsün belki bazı şeyleri. Nevşin Mengü'nün medya hayatını da bitirmezsem ben başka bir şey bilmiyorum. Ben bunlarla ilgili neler biliyorum, bir yazsam var ya' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Buyur birader elinden geleni ardına koyma'

Nevşin Mengü ise Cem Küçük'ün açıklamalarının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajında, 'Gazetecilik hayatımı bitirecekmiş! Buyur birader elinden geleni ardına koyma' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
52
36
23
14
8
2