Görüş Bildir
Haberler
Netflix'ten İzleyicileri Üzen Haber! Çok Sevilen O Diziler Türkiye'de Yayınlanmayacak...

Netflix'ten İzleyicileri Üzen Haber! Çok Sevilen O Diziler Türkiye'de Yayınlanmayacak...

Hacer Tonay
03.12.2021 - 22:52

Dünya çapında birçok izleyicisi bulunan dijital platformların başında gelen Nelflix’ten üzücü haber geldi. Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve her biri kendi hayran kitlesini yaratan diziler Friends, How I Met Your Mother ve Modern Family, 1 Ocak 2022'de Netflix Türkiye'den ayrılıyor. İşte dizinin takipçilerini üzecek karara dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok izleyicisi olan ve kendi izleyici kitlesi içerisinde fenomen hale gelen dizinin Netflix Türkiye'den ayrılacağı bilgisi geldi. Wannart'ın aktardığına göre, fenomen diziler Modern Family, Friends ve How I Met Your Mother'ı Netflix’te izleyebilmek için son tarih 31 Aralık 2021.

Friends'in yayın hakları HBO Max'e geçmiş durumda, ancak bu platform henüz Türkiye'de bulunmuyor.

How I Met Your Mother ise Netflix'in lisans süresi bittiği için platformdan kaldırılacak ve yine henüz Türkiye’de bulunmayan Disney+ platformunda yayınlanacak. Benzer şekilde Modern Family de artık Disney+'ta yayınlanacak.

'How I Met Your Father' Yolda

'How I Met Your Father' Yolda

Son olarak How I Met Your Mother'ın devam dizisi olan 'How I Met Your Father'ın 18 Ocak 2022’de yayınlanacağı açıklanmıştı.

Merakla beklenen 'How I Met Your Father'ın yayın tarihini dizinin yıldızları Hilary Duff, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tien Tran, Chris Lowell ve Tom Ainsley videoyla duyurmuştu.

Başrol Hilary Duff Oldu!

Başrol Hilary Duff Oldu!

Dizinin başrolü olan Sophie karakterini, aynı zamanda yapımcılar arasında da yer alan Hilary Duff canlandıracak. How I Met Your Father, Sophie'nin eşiyle nasıl tanıştığı ve arkadaş grubuyla 2021 yılında yaşadığı maceralarını oğluna anlatması etrafında şekillenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın