Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Yeni Kararları Binlerce Kişinin Vazgeçmesine Sebep Olmuştu: Netflix Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Netflix'in Yeni Kararları Binlerce Kişinin Vazgeçmesine Sebep Olmuştu: Netflix Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

mustafa kalkan
24.05.2022 - 13:26 Son Güncelleme: 25.05.2022 - 11:51

Netflix pandemi sürecinde milyonlarca kişinin tek dostu olmuştu. Ancak bu yıl pandeminin etkisini azalması ve alternatiflerin çoğalmasıyla ilk defa yeni abone sayısında rekor bir düşüş yaşayan Netflix radikal kararlar yayınladı. Eğer siz de Netflix üyeliğinizi iptal etmek istiyor ancak nasıl yapılacağını bilmiyorsanız içeriğe göz atmanızda fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix bu yılın ilk çeyreğinde 200 bin abone kaybettiğini açıklamıştı. Pandeminin bitmesi bu kadar hızlı mı etkiledi?

Netflix bu yılın ilk çeyreğinde 200 bin abone kaybettiğini açıklamıştı. Pandeminin bitmesi bu kadar hızlı mı etkiledi?

Kovid-19 salgınında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasıyla artık insanlar eski yaşamlarına dönmeye başladı. Dışarda daha çok vakit geçirdikleri için de Netflix gibi dijital platformlara zaman ayıramıyorlar. Ayrıca fiyat artışları da Netflix'in abone sayısının azalmasına yol açtı. 

Tüm bunlara ek olarak Q1 2022 hissedar mektubunda şirket , Ukrayna'daki savaştan abone kaybında önemli bir faktör olarak bahsetti. Netflix , Rusya'daki hizmetinin askıya alınmasının 700.000 net küresel abone kaybıyla sonuçlandığını iddia ediyor.

Disney Plus , HBO Max , Amazon Prime ve Hulu gibi rakipler büyüdükçe, daha fazla kullanıcı Netflix'i iptal etmeyi düşünmeye başladı.

Disney Plus ,  HBO Max , Amazon Prime ve  Hulu gibi rakipler  büyüdükçe, daha fazla kullanıcı Netflix'i iptal etmeyi düşünmeye başladı.

Stranger Things , Bridgerton , Russian Doll ve Better Call Saul'u geride bırakmaya hazırsanız,  Netflix hesabınızı nasıl kolayca iptal edeceğinizi içeriğin devamında anlatıyoruz.

Akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

Akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden Netflix üyeliği nasıl iptal edilir?

Netflix üyeliğinizi bir bilgisayar üzerinden iptal etmek çok kolay. Netflix, üyeliğinizi telefonunuzda ve tabletinizde iptal etmeyi biraz zorlaştırmış. Ancak bunu yapmanın elbette bir yolu var. App Store veya Play Store'daki resmi Netflix uygulamalarıyla Netflix üyelik iptali yapılamıyor. Bunun yerine, Netflix üyeliğini iptal etmek için tercih ettiğiniz web tarayıcısını kullanmanız gerekecek:

1 . Web tarayıcınızda Netflix.com'a gidin  ve hesabınızda oturum açın. Uygulamaya yönlendirilirseniz, Netflix web sitesine özel bir tarayıcıdan erişin; bu, yeniden yönlendirmenin oluşmasını engeller.

2 . Yan menüyü açmak için sol üstteki üç çizgili menüye dokunun .

3 . Şimdi Hesap'a basın .

4 . Aşağı kaydırın ve Üyelik ve Faturalandırma altında bulacağınız Üyeliği İptal Et seçeneğine dokunun. Sonraki sayfa, iptalinizin geçerli fatura döneminizin sonunda geçerli olacağını size bildirecektir.

5 . Netflix üyeliğinizi iptal etmek için mavi İptal İşlemini Bitir düğmesine dokunun.

Bilgisayarınızda Netflix üyeliğini nasıl iptal edebilirsiniz?

Bilgisayarınızda Netflix üyeliğini nasıl iptal edebilirsiniz?

Netflix üyeliğinizi iptal etmek, bilgisayarınızda çok daha basittir. Başlamak için tercih ettiğiniz web tarayıcısını açmanız ve ardından şu adımları uygulamanız yeterlidir:

1 . Netflix.com'a gidin , hesabınızda oturum açın ve  bir kullanıcı seçin. Çocuk hesabı kullanmayın, aksi takdirde hesap ayarlarınıza erişemezsiniz.

2 . Ardından, farenizi sağ üstteki kullanıcı simgesinin üzerine getirin ve Hesap öğesini tıklayın .

3 . Üyeliği İptal Et düğmesine basın.

4 . Son olarak, mavi Bitir İptal düğmesini tıklayın.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın