Görüş Bildir
Haberler
Netflix Duyurdu! İşte 2021'in İkinci Çeyreğinde En Çok İzlenen Orijinal Yapımlar

Netflix Duyurdu! İşte 2021'in İkinci Çeyreğinde En Çok İzlenen Orijinal Yapımlar

claude cahun
24.07.2021 - 19:36

Dijital dizi ve film platformu Netflix, 2021 yılının Nisan-Mayıs-Haziran aylarını kapsayan ikinci çeyreğinde en çok izlenen orijinal yapımları açıkladı. Army of the Dead, Lupin, Sweet Tooth ve niceleri... İşte Netflix'in orijinal üretimleri arasında en çok izlenen ilk 11 yapım şöyle:

Not: Film ve dizi içerikleri Beyazperde ve Netflix'ten alınmıştır. 

Kaynak: https://www.gamespot.com/articles/net...
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Too Hot to Handle - 14 milyon

11. Too Hot to Handle - 14 milyon

Onlar seksi, genç ve bekar.. Issız bir adada bir araya geldiler. Yüz bin doları kazanmak için tek bir kural var, sevişmek yasak! Peki şimdi ne olacak?

10. The Sons of Sam - 19 milyon

10. The Sons of Sam - 19 milyon

1970'lerin sonlarında 'Sam'in Oğlu' vakası, dünyada büyük yankı uyandırır. Amerika’nın en ünlü seri katillerinden biri olan David Berkowitz'in tutuklanması ile son bulan bu dava, gazeteci Maury Terry için ömür boyu sürecek bir saplantı haline gelir. Maury, David Berkowitz'in tek başına hareket etmediğine, cinayetlerin şeytani bir tarikatla bağlantılı olduğuna inanır ve bunu kanıtlamak için yıllarca mücadele eder.

9. The Circle - 29 milyon

9. The Circle - 29 milyon

Statü ile stratejinin iç içe geçtiği, sosyal deney niteliğindeki bu yarışmada, oyuncular 100.000 $ kazanmak için flört ediyor, arkadaş oluyor ve sahte profil oluşturuyor.

8. Who Killed Sara? (2. Sezon) - 34 milyon

8. Who Killed Sara? (2. Sezon) - 34 milyon

Alex, kız kardeşinin ölümü ile suçlanan adamdır. Haksız yere 18 sene hapishanede yatan Alex, özgürlüğüne kavuştuğunda adaleti kendi ellerine almaya karar verir. Masumiyetini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazır olan Alex, kardeşini öldüren ve hayatından 18 yılını çalanlardan intikam almak için harekete geçer. Alex, bu sırada gerçek suçluyu bulmaktan daha fazlasını ortaya çıkarır.

7. Elite (4. Sezon) - 37 milyon

7. Elite (4. Sezon) - 37 milyon

Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyor. Las Encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından biridir. Ülkede yaşanan bir deprem pek çok okulun yıkılmasına neden olur. Açıkta kalan çocuklar bölgedeki diğer okullara dağıtılmaya başlayınca, işçi sınıfı ailelerden gelen üç çocuk da Las Encinas’a kabul edilir. Gençler başlarda bu durumu büyük bir şans olarak görür. Ancak çok geçmeden yanıldıklarını anlarlar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan üç genç ile her şeye sahip olan okulun zengin öğrencileri arasında büyük bir çatışma başlar. Sınıf arkadaşlarından birinin ölü bulunması ise ortamı iyice karıştırır. Polis tüm öğrencileri sorgudan geçirir. Peki suçlu ya da suçlular kimdir? La Casa de Papel'in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente'yi tekrar bir araya getiren dizinin kadrosunda Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani gibi isimler yer alıyor. Darío Madrona ve Carlos Montero’nun yaratıcısı olduğu dizinin müzikleri ise Lucas Vidal’a ait.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Mitchells vs. the Machines - 53 milyon

6. The Mitchells vs. the Machines - 53 milyon

Ailem Robotlara Karşı, ayaklanan teknolojiye karşı zorlu bir mücadeleye girişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. Katie, hayalini kurduğu sinema okuluna girmeyi başarınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

5. Lupin (2. Kısım) - 54 milyon

5. Lupin (2. Kısım) - 54 milyon

Assane Diop’un hayatı, işlemediği bir suçla itham edilen babasının ölmesiyle altüst olur. Aradan geçen yılların ardından Assane Diop, babasının intikamını almaya karar verir ve bunu yapmak için de kahramanı Arsène Lupin’den ilham alır.

4. Shadow and Bone - 55 milyon

4. Shadow and Bone - 55 milyon

Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival' ve 'Bird Box' gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen 'Shadow and Bone' konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

3. Sweet Tooth - 60 milyon

3. Sweet Tooth - 60 milyon

Sweet Tooth, insan ve geyik karışımı bir canlı olan genç Gus’ın maceralarını konu ediyor. Dünyayı sarsan gizemli bir olayın ardından harekete geçen Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılır ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılırlar.

2. Fatherhood - 74 milyon

2. Fatherhood - 74 milyon

Fatherhood, kızının doğumundan bir gün sonra karısının beklenmedik ölümü ile sarsılan bir babanın, kızını tek başına büyütme çabasını konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Army of the Dead - 75 milyon

1. Army of the Dead - 75 milyon

Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
5
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat

Sweet Tooth çok iyidir insanın geyik besleyesi geliyor :D