Görüş Bildir
Haberler
Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu Çifti Hakkında İlginç Varsayım! Murat Dalkılıç'la Olan İlişkileri...

Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu Çifti Hakkında İlginç Varsayım! Murat Dalkılıç'la Olan İlişkileri...

dila bahar
08.11.2021 - 16:33

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin Bektaşi olduğu iddialar arasında. Çift kendileri gibi Bektaşi olan Murat Dalkılıç ile fazla samimi olunca iddiaların doğruluğu arttı. İkili Murat Dalkılıç’ın hiç bir konserini kaçırmıyor ve beraber projelere imza atmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bektaşi oldukları iddia edilen Doğulu ve Atagül, aynı inanış yolunda olan Murat Dalkılıç'ın konserlerini kaçırmıyor ve beraber projeler yapmayı da planlıyor.

Hiçbir Konserini Kaçırmıyorlar...

Hiçbir Konserini Kaçırmıyorlar...

Son zamanlarda Murat Dalkılıç’ın Neslihan Atagül ve Kadir doğulu ile fazla samimi olmasının nedeni ortaya çıktı. Kendileri gibi Bektaşi olan Murat Dalkılıç ile yakın arkadaş olan çift Dalkılıç'ın hiçbir konserini kaçırmıyorlar hatta birlikte yeni projelere adım atmaya hazırlanıyor. Dalkılıç'ın evlilik planları yaptığı oyuncu Sitare Akbaş'ın da Bektaşi olduğu konuşuluyor. Tarafların rehberinin ise sık sık ziyaretine gittikleri Ali Osmay Güre olduğu öne sürülüyor. Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda beraber dolaştıkları 2 çocuk için 'Manevi kardeşlerimiz' diyen Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti son olarak kurdukları Alim Yapımla yeni yeteneklere destek olmak istediği belirtiyor.

Bektaşi Ne Demek?

Bektaşi Ne Demek?

Bektaşilik, Hacı Bektaş Velî tarafından Anadolu'da 13. asırda kurulmuş, mezhep özellikleri taşıyan bir tarikattır. Hacı Bektaş Menâkıbını anlatan Velayetnâme'ye göre Hacı Bektaş Horasan'dan gelmiş olup Babaî halifelerindendir. Bektaşîlik diğer tarikatlar gibi İran etkisinde değildir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın