Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Senin Kişiliğini Tahmin Ediyoruz!

etiket Nefret Ettiğin Şeylere Göre Senin Kişiliğini Tahmin Ediyoruz!

Osman Avcı
24.05.2015 - 11:52 Son Güncelleme: 24.05.2015 - 17:41

Bizi biz yapan şey aslında nefret ettiklerimizdir. Bakalım nefretlerin senin hakkında ne söylüyormuş!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi senin canını daha çok sıkar: Sözünün kesilmesi mi, yoksa kimsenin senin sözünü dinlememesi mi?

1. Hangisi senin canını daha çok sıkar: Sözünün kesilmesi mi, yoksa kimsenin senin sözünü dinlememesi mi?

2. Peki ya şunlardan hangisi senin için daha kötü: Erken kalkmak mı, dönüp dönüp uyuyamamak mı?

3. Sosyal hayat içinde karşılaştığın hangi durumdan daha çok nefret ediyorsun?

3. Sosyal hayat içinde karşılaştığın hangi durumdan daha çok nefret ediyorsun?

4. Hangisinden daha çok nefret ediyorsun: Bulaşık yıkamak mı, yerleri silmek mi?

5. Şu ünlülerden hangisine daha çok gıcık oluyorsun desek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi seni kendinden nefret ettirmekte sınır tanımaz: kıyafet katlamak/asmak mı, ütü yapmak mı?

7. Şimdi düşün, gece yatağına yatmışsın; keyfin yerinde, uykun da gelmiş. Ama ışığı veya televizyonu kapamak için yatağından kalkman gerekiyor. Hangisi için kalkmak sana daha zor gelir?

8. Bu çok şirin olduğu iddia edilen hayvanlardan hangisi sana, aslında çok itici geliyor?

9. Şunlardan hangisi senin için daha acı vericidir?

10. Şu durumlardan hangisi senin için daha içinden çıkılmaz ola ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Birçok kişi tarafından çok lezzetli olduğu iddia edilen hangi tatlı seni kusturacak hale getirir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şeye burun kıvıran birisin!

Her şeye burun kıvıran birisin!

Senin inceden inceye herkesle, her şeyle dalga geçen bir halin, bir tavrın var: Maytap geçemeyeceğin hemen hemen hiçbir şey yok gibidir bu yönünle. İnsanlardan çabuk sıkılıyorsun; onların tavırları, söylemleri sana tek tip ve klişe geliyor. Zor beğenen, sinameki ve müşkülpesent olduğunu da eklemek gerek. Üstün bir mizah duygunun olduğunu da itiraf etmek gerek; işte tam da bu yüzden senin ciddi olduğun tek konu mizah. İroniksin, taşı gediğine de kondurursun. Bu bazen başkalarının canını acıtsa da, onlar senin dobra ve dürüst olduğunu biliyorlar: Sıkıntı yok!

Dik kafalı ama sadık birisin!

Dik kafalı ama sadık birisin!

Senin hakkında öncelikle şunu belirtmek gerekiyor: Sen tutkulu birisin. Bir şeyi isteyince hakikaten istiyor, gerçekten odaklanıyor ve onun için tüm yolları deniyorsun. Seni yolundan kimse döndüremez, bu yönünle kabul etmek gerekir ki dik kafalısın. Ayrıca oldukça erdemli ve namuslu birisin; Sen de yolundan dönmek asla yoktur: Eğilmezsin, bükülmezsin, kırılmazsın. Dosdoğrusun dosdoğru. Ve pek tabii ki arkadaşlarına, ailene ve gönülden bağlı olduğun kişiye fazlasıyla sadıksın, çünkü sen kendine sadık birisin: İŞTE BÜTÜN MESELE BU!

Kendi bildiğini okuyan birisin!

Kendi bildiğini okuyan birisin!

Sen hayatını prensiplere dayandıran birisin; o prensiplerinin dışına çıkan biri otomatik olarak senin de hayatından çıkmıştır. Bu yüzden çoğu zaman ön yargılı olarak yaftalandığın da oluyor; ancak senin için bu konuda sadece çok tecrübeli biri demek gerekir. 'Bu adamdan olmaz' dediğin birisi, bir kere de seni yanıltsın ama yok! Evet evet insan sarrafısın ve bu yüzden kendi bildiğini okumak, kendi yolunu takip etmen kadar mantıklısı yok...

Huysuz ama entelektüel birisin!

Huysuz ama entelektüel birisin!

Evet tamam sana huysuz, zor beğenen, işleri zorlaştıran ve mükemmeliyetçi biri diyebiliriz fakat sana derinliksiz, boş, öylesine biri demek imkansız. Senin bir kere hem kendinden hem de başkalarından beklentin oldukça yüksek. Salaklığa katlanamıyorsun ve salakların salaklıklarını da yüzlerine vurmaktan imtina etmiyorsun; varsın sana huysuz desinler. Zekisin, derinsin, entelektüel bir tarafın da var; ancak en önemlisi bu zamanda insanların çok az yaptığı bir şeyi yapıyorsun: Düşünüyorsun. Sana nato kafa, nato mermerleri beyninle ezme yolunda başarılar diliyoruz...

Tüm insanlardan tiksinen birisin!

Tüm insanlardan tiksinen birisin!

Evet sen mizantropist, yani tüm insanlardan nefret eden, tiksinen birisin. Sana insanların tüm o sahtekar gülüşlerinin ve tavırlarının ardındaki b*ku püsürü görebilecek gözler bahşedilmiş. Riyakarlık ve samimiyetsizlik detektörü gibisin bu yönünle. İşte bu sebeplerden dolayı, insanlardan köşe bucak kaçıyorsun; çok fazla kalabalıklara karışmamaya, sosyal ortamlarda bulunmamaya çalışıyorsun. Aslında oldukça sosyal, dışa dönük ve sıcakkanlı birisin; fakat o insan denilen nane eksik kalsın: Sen böyle mutlusun!..

Hüsrana uğramış bir idealistsin!

Sen biraz zamanının ötesinde biri misin acaba; yok yok besbelli öylesin. Senin bir kere bakış açın farklı, yamuk bakıyorsun. Bu yüzden olayların, durumların hiç akla hayale gelmeyecek yönlerini görebiliyorsun. Fakat işte her zaman olduğu gibi, senin gibi sıradışı ve farklı insanlar hep dışlanır. Bu yüzden de hüsrana uğradığını, hayallerinin yıkıldığını, ideallerinin çatırdağını söyleyebiliriz. O lanet olası çevre ve sosyal ortam seni çok etkiliyor. FAKAT, eski bir sözde de denildiği gibi: 'tüm büyük insanların heykelleri, zamanında üstüne atılan taşlardan yapılmıştır.' Yani farklı olmaya, sürüden ayrı uçan martı olmaya devam ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1189
394
232
171
98
87
76