Görüş Bildir
Haberler
Needion Ürün İncelemelerine ve Elektronik Ticarete Yeni Bir Soluk Getiriyor!

Needion Ürün İncelemelerine ve Elektronik Ticarete Yeni Bir Soluk Getiriyor!

İnternetin önemi herkes için yadsınamaz büyüklükte. Bugün neredeyse hepimiz alışverişlerimizin önemli bir kısmını internet üzerinden yapıyor, koronavirüsün de etkisiyle arkadaşlarımızla internet aracılığı ile iletişime geçiyor ve satın alacağımız ürünleri internet üzerinden inceliyoruz. 

Genellikle internet alışverişlerinde öncelikle ihtiyacımız olan ürünü tespit ediyor, bununla ilgili çeşitli web sitelerinde araştırmalar yapıyor ve yüksek inceleme puanlarına sahip ürünleri e-ticaret siteleri aracılığı ile sepetlerimize ekliyoruz. Peki bunu neden birbirinden tamamen farklı ve reklam amacı güden iki veya daha fazla site aracılığı ile yüksek fiyata yapıyoruz? 

Needion.com bu sorunu ortadan kaldırmak için kuruldu. Tarafsız ve objektif ürün incelemelerini, güvenli ve uygun fiyatlı bir e-ticaret platformu ile birlikte sunan Needion, 2018 yılından beri İzmir'in kalbinde BND Group Teknoloji A.Ş çatısı altında hizmet veriyor. Öncelikle Türkiye'de hakim konuma gelmeyi ve elektronik ticaret denildiğinde ilk akla gelen marka olmayı hedefleyen şirket, ardından uluslararası pazarda söz sahibi olmayı istiyor. Ayrıca Needion, hem alıcı hem de satıcıyı memnun etmek için müşteri memnuniyeti ve güvenliği odaklı bir çalışma modeli uyguluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir ürün hakkında bilgi edinmenin en eğlenceli yolu; Needion YouTube Sayfası

Bir ürün hakkında bilgi edinmenin en eğlenceli yolu; Needion YouTube Sayfası

Needion bir süredir YouTube ve Needion.com platformları aracılığı ile ücretsiz, tarafsız ve objektif inceleme videoları hazırlıyor. Ürünlerin detaylı çekimlerini ve teknik detaylarını tüm incelikleri ile öğrenebileceğiniz bu videolarda hem kaliteli zaman geçiriyor, hem de son çıkan cihazlar ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bilgi sahibi olduğunuz ürünleri isterseniz uygun fiyat avantajları ile sepete ekliyor, ardından satın aldığınız ürünü gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz.

"Video yerine yazı isterim ben" diyenlerin sesi; Needion İnceleme Metinleri

Needion.com'da video incelemeleri haricinde inceleme metinleri ve inceleme puanları da yer alıyor. Profesyonel ekiplerce hazırlanan metinler ve inceleme puanları sizin daha iyi, daha doğru bir alışveriş deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. İncelemeler kullanıcıları sıkmamak, teknik detaylarda boğmamak adına açıklayıcı ve kısa bir şekilde sunuluyor. Ayrıca yine inceleme metinlerinin sonunda sunulan inceleme puanları da daha doğru bir alışveriş deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. 

İnceleme metinlerinin temel amacı sizi ikinci bir site aracılığı ile reklam dolu bir araştırma deneyiminden kurtarmak ve doğru ürünü doğru anlatım ile sizlere sunmak. Bu doğrultuda metinler ve videolar, hiç bir reklam kaygısı güdülmeksizin, tamamen kullanıcı odaklı bir açıdan yüksek hassasiyet ile inceleniyor.

Elektronik ticarette yeni soluk: 3D Gösterim

Needion ayrıcalıkları elbette bununla sınırlı kalmıyor. Şirket, 3D gösterim özelliği ile elektronik ticaret dünyasına yeni bir soluk getiriyor. 3D gösterim özelliği sayesinde kullanıcılar, ürünü henüz satın almadan en ince detaylarına kadar inceleme ve deneyimleme fırsatı buluyorlar. 3D gösterim özelliği kısaca, cihazı tüm açılardan doğru renk ve boyutlarda internet ortamında görmenize olanak tanıyor. Needion yine bunu, kullanıcıların doğru seçimler yapmasına yardımcı olmak amacı ile oluşturuyor.

Needion'un prensibi; "Kullanıcı güvenliği temel haktır."

Needion'un prensibi; "Kullanıcı güvenliği temel haktır."

BND Group Teknoloji A.Ş iştiraki Needion'un en çok önem verdiği nokta hiç şüphesiz kullanıcı güvenliği. Kullanıcı güvenliğini temel bir insan hakkı olarak gören Needion, web sitesi aracılığı ile yapılan alışverişlerde Needion Güvenli Ödeme Sistemi'ni ve GlobalSign şifreleme sistemini kullanıyor. Bu sistem sayesinde hem alıcılar, hem de satıcılar güvence altına alınmış oluyor. 

Alıcı ürünü almaya karar verdiğinde GlobalSign şifreleme yöntemi ile şifrelenen sistem aracılığı ile ödemesini yapıyor, söz konusu para Needion Güvenlik Sistemi'nin dahil olduğu ortak bir havuza aktarılıyor. Sonrasında ürün alıcının eline geçtiğinde para güvenli bir şekilde satıcının hesabına aktarılıyor. İlk bakışta oldukça basit görünen bu sistem, şifreleme sistemlerinin de yardımı ile iki taraf için de üst düzey güvenliği mümkün kılıyor.

Ayrıca ekstra olarak 'iyzico' güvencesiyle korkmadan gönlünüzce alışveriş yapabileceğinizi unutmayın.

Uygun fiyat ve yüksek kalite bir arada.

Needion elektronik ticaret dünyasında kullanılan en düşük komisyon oranlarını kullanıyor. Neticede kullanıcılar, düşük komisyon oranları sayesinde kaliteli ürünleri uygun fiyata alabiliyorlar. Bu, Needion'un öncelikli amaçları arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil uygulama olmadan olmaz diyenlerden misiniz? Needion bunu da düşünmüş.

Mobil uygulama olmadan olmaz diyenlerden misiniz? Needion bunu da düşünmüş.

Günümüz dünyasında internetin en çok kullanıldığı alan şüphesiz akıllı telefonlar. Bunun bilincinde olan Needion, size daha kolay bir deneyim sunmak adına mobil uygulamasını geliştirdi. Hem Google Play Store'da hem de App Store'da yer alan uygulama kullanıcı deneyimini ön planda tutuyor. Bu uygulama aracılığı ile sunulan inceleme metinleri ile hem teknoloji hakkında bilgi sahibi olabiliyor, hem de bilgi sahibi olduğunuz ürünleri satın alabiliyorsunuz. Üstelik web sitesinde yer alan tüm güvenlik ve gizlilik seçenekleri mobil uygulamada da kullanılıyor.

Eğlenceli içerikler ve çekilişler Needion Instagram sayfasında.

Eğlenceli içerikler ve çekilişler Needion Instagram sayfasında.

Sosyal medya dünyasının en çok tercih edilen platformlarından biri olan Instagram hepimizin hayatında yer etmiş durumda. Bunu göz önüne alan Needion, Instagram sayfasında aktif olarak hem bilgilendirici hem de eğlenceli içerikler paylaşıyor. Kullanıcıları çok fazla sıkmak istemeyen Needion, günde bir veya iki kez paylaşım yapmayı hedef edinmekte. 

Güncel stok durumlarını, video incelemelerden kesitleri ve daha birçok içeriği bulabileceğiniz sayfada Needion, sık sık çekilişler de yapıyor. Bu sayede kullanıcılar, birbirinden avantajlı ürün ve hizmetleri herhangi bir ücret ödemeden edinebiliyorlar. Bunun için tek yapmanız gereken ise Needion Instagram sayfasını takip etmek!

Needion'da hangi ürünleri alabilir, satabiliriz?

Needion'da hangi ürünleri alabilir, satabiliriz?

Needion.com elektronik, giyim, ev, yaşam, kitap, film, kozmetik, mücevher, saat, spor ve outdoor gibi onlarca alt kategoride binlerce ürün bulabileceğiniz Needion.com’da ; sayısız seçenekte ürünü satın alabilir, ya da satabilirsiniz. Hem alıcı hem de satıcıyı düşünen Needion, yapacağınız elektronik alışverişlerde tarafsız ve objektif ürün incelemeleri sunmanın yanında, 3D gösterim, güvenli ödeme gibi konularda da fark yaratmayı başarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

iyi artık burda trendyol reklamı da yapmazsınız. bir sonraki projeniz de yemek olsun bak o sektör de çok yürüdü. hatta isminiz de benden size hediye: NEEYİON?