Görüş Bildir
Haberler
Neden Web Sitesi sahibi olmalıyız?

Neden Web Sitesi sahibi olmalıyız?

Ahmet Ataner Şapçı
29.07.2014 - 16:02 Son Güncelleme: 30.07.2014 - 11:50

Neden Web Sitesi sahibi olmalıyız?

Senede 365 gün, günde 24 saat açık olan ve ulaşılabilinir olan İnternet siteniz en ucuz reklam ve tanıtım kaynağınız olacaktır. Hiçbir başka medya bu imkanı tanımaz. Sizi arayanlar artık evlerinden, iş yerlerinden bilgi edinebilecek ve posta kutusunu dolduran reklam ve el ilanlarını bastırıp dağıtıma ihtiyacınızı gereksiz hale getirecek. Böylece sizi hem zahmetten hem masraftan kurtaracak.

Hiç ürün Kataloğu yaptırdınız mı? Ne kadar masraflı bir is olduğunu o zaman iyi bilirsiniz. Ancak bir kez yaptırmakla da bitmiyor! Müşterinize katalog ulaştırmak için harcadığınız Posta ve APS ücretleri, ayrıca Kargo ile ulasana kadar kaybettiğiniz vakit? Peki, bir elden ürünlerinizi sadece bir tıklama kadar yakın hale getiren geniş bir tanıtım ile sayfa sayfa yazıp, resimler ile her şekilde tanımanızı sağlayan Web Siteniz’ de yayımlanması, Baskı ücreti, Posta ve APS ödemeleri gibi ek harcamalarından kurtarabilmesi sizi ikna ediyor mu?

Müşterinizi mekanınıza, dükkanınıza, stüdyonuzda veya işletmenize sanal olarak davet Etmek istemez misiniz? Hayatımızın yoğunluğu bizi birçok zaman en yakın iş yeri, en yakın alışveriş Merkezi, en yakın spor salonu, vb. işletmelere zorluyor. Fiyat araştırma, karşılaştırma imkanımız hem zaman eksikliğinden hem de ulaşım zorluğundan çevremize yakın iş yerlerinden hizmet almaya mecbur tutuyor. Sizin de müşteri potansiyeliniz uzakta olmasına rağmen, evinden, iş yerinden bilgi edinebilmesi, mekanınızı, dükkanınızı vs. işletmenizi sanal olarak gezmesi, sizin uzakta olmanıza rağmen fiyatlarınızı öğrenip bilgi edinebilmesi mümkün. Bu fırsatı müşterinize ve yeni kitlelere sağlamak sizin elinizde...

Web tasarım yaptıran şirketler çoğaldıkça yaptırmayanlar Prestij kaybına uğrayacak. Sizi rakibinizin güncel medyayı kullanıp bir adım önde olmasına müsaade etmeyin, sizde İnternet'te bulunun, bugünden itibaren Prestij kazanın, İmaj yaratın.

Nasıl mı?

Bir Web sitesi sahibi olarak!

Kitap: Neden Web Sitesi Sahibi Olmalıyız?

Ahmet Ataner Şapçı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın