Görüş Bildir
Haberler
Neden Hep Kaybediyorsun?

etiket Neden Hep Kaybediyorsun?

Mia Zona
05.01.2021 - 17:00

Hayatta kazanmak da var kaybetmek de. Ama sen sürekli kaybedenlerdensin... Peki neden? Cevabını öğrenmek için buyur bakalım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçerek başlayalım...

2. İlk olarak, sence insan ilişkileri neye dayanıyor?

3. Çok önemli bir işin var ancak en yakın arkadaşının yardımına ihtiyacı var. Ne yaparsın?

4. Peki en yakın arkadaşının doğum gününü unuttuğunda durumu nasıl kurtarırsın?

5. Yakın çevrenin sensiz bir plan yaptığını öğrendin. Tepkin nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biriyle tartışacaksan bunu hangi yolla yaparsın?

7. Son olarak, bir mutfak eşyası olsaydın hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hep iyi niyetinden...

Senin gibi iyi niyetli insanlar kaldı mı? Hiç sanmıyoruz! Ama bu devirde senin kadar iyi niyetli olmak ne yazık ki kazandırmıyor, hep kaybettiriyor. İnsanlar senin bu özelliğini suistimal ediyor ve bu nedenle de her şeyin sonunda kaybediyor, kendini üzüyorsun. Ama gariptir ki buna rağmen iyi niyetinden asla vazgeçmiyorsun. Kazanmak istiyorsan herkesi kendin gibi iyi kalpli sanmaktan vazgeç, biraz gözlerini aç!

Çok acelecisin...

Hayatında verdiğin her kararda o kadar aceleci davranıyorsun ki, bu nedenle de sonuçları tartıp biçme imkanın olmuyor. Bu da neye mi yol açıyor? Hayal kırıklıklarına! Hep kaybetmene sebep olan şey, sonuçları düşünmeden attığın adımlar, verdiğin kararlar. Bu huyundan biraz bile olsun kurtulabilirsen her şey senin için çok daha güzel olacak!

Herkese çok güveniyorsun...

İnsanların birbirine güvenmesi elbette çok önemli bir şey ancak sen bunu çok abartmışsın! Utanmasan yoldan geçen insanları bile çevirip derdini anlatacak kıvama gelmişsin. Neyi nerede konuşacağını iyi seçemediğin için de sürekli kaybediyor, üzülüyorsun. Kime ve ne kadar güveneceğine iyice karar ver. Bu sayede belki de kaybedenler kulübünden kurtulursun!

Dilinin kemiği yok...

Doğru sözlü olmak birçok açıdan iyidir ama seninki bambaşka bir şey. Söylediklerinin nereye varacağına, can yakıp yakmayacağına dikkat etmiyorsun. Bu yüzden de insanları kırıyor, uzaklaşmalarına sebep oluyorsun. Çoğu zaman ağzını tutamadığın için önüne gelen fırsatları kaçırıyor, elindekileri de kaybediyorsun. Bizden sana ufak bir tavsiye, konuşmadan önce birkaç kez düşün ve ağzından çıkanı kulağının duyduğundan emin ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
73
58
52
43
37
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

YAHU BANA SÖVDÜMÜ TESTMİ YAPTI ANLAMADIM

Duru KESKİN

Herkese çok güveniyorsun... İnsanların birbirine güvenmesi elbette çok önemli bir şey ancak sen bunu çok abartmışsın! Utanmasan yoldan geçen insanları bile ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Herkese çok güveniyorsun...