Görüş Bildir
Haberler
Necip Uysal: "Derbi Kazanamadan da Şampiyon Olabiliriz"

Necip Uysal: "Derbi Kazanamadan da Şampiyon Olabiliriz"

Enver K.
12.04.2015 - 11:16

Beşiktaşlı Necip Uysal şampiyonluğun derbi galibiyetlerinden geçmediğini, diğer maçları kazanarak da mutlu sona ulaşabileceklerini söyledi. Başarılı futbolcu 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı Necip Uysal, derbi kazanmadan da şampiyon olabileceklerini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan 24 yaşındaki futbolcu, derbilerde konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını ve Fenerbahçe'ye yenilmelerine neden olan golde hatalı olduğunu vurguladı.

Necip Uysal, Fenerbahçe'nin son dakikalarda bulduğu golle ilgili 'stoper bendim ve ileri çıkmıştım. Atiba yerimi doldurmuştu, ancak orayı boşaltmamalıydım' dedi.

Başarılı futbolcu, şampiyonluk için kalan 8 haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Necip 'Derbiler çok önemli fakat diğer maçların tamamınında galip gelirseniz, şampiyon olabilrisiniz. Üçüncü sıraya geriledik ama takımdaki hava bozulmadı' ifadelerini kullandı.

Necip, farklı mevkilerde görev yapsa da ön liberoda daha iyi olduğunu, düzenli olarak o mevkide oynamak istediğini açıkladı. Seyahatlerden yorulduklarını dile getiren siyah beyazlı futbolcu, 'Bazı arkadaşlarım yolculuktan bıktı. Ayrıca antrenman sahaları iyi değil. Sakatlıkların bir sebebi de bu olabilir' açıklamasında bulundu.

Necip Uysal, Şükrü Saracoğlu'nda derbi öncesi seramonide yaşadığı ilginç olayı, 'Bana düşen çocuk Fenerbahçeliymiş, bana gelirse Beşiktaşlı olacağını düşündü. Ben de ona 'Sen gel bu hafta ben Fenerbahçeli olurum' dedim' sözleriyle anlattı. Necip, konuşmayı duyan Fenerbahçeli Emenıke'nin olaya çok güldüğünü söyledi.

Kiralık olarak Gaziantep Belediye'de forma giyen Muhammed Demirci'nin medya tarafından çok erken yaşta büyütüldüğünü beliten Necip, genç futbolcudan patlama beklediğini dile getirdi.

Demba Ba tezahüratını çok sevdiklerini belirten Necip Uysal, marşı takım içinde de söylediklerini sözlerine ekledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0