Görüş Bildir
Survivor'da Yeni Skandal: Hakan, Gizlice Yemek Yerken Yakalandı!
Survivor All Star'ın her bölümü bambaşka sebeplerle gündem olurken, son bölümde Hakan'ın garip halleri kameralara yakalandı. Düello esnasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken, o anlar kurguda fark edilmeyerek yayınlandı.
Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Zeynep Arasında Aşk Beklentisine Yönetmen Ömür Atay'dan Cevap Gecikmedi!
Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar, her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizideki diyaloglar ve olay örgüsü izleyiciyi o kadar iyi yakaladı ki her karakterin hikayesi ayrı ayrı merak ediliyor. Dizide Cüneyd'le evlendirilmek istendiği için tepki çeken Zeynep'in Cüneyd'le arasında aşk hikayesi olup olmayacağı konuşuluyordu. Dizinin yönetmeni Ömür Atay, bu iddialara yanıt verdi.
Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraflar! Geçmişe Dönmeye Hazır Olun!
Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen efsane dizi Yaprak Dökümü'nde 'Hayriye' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hokna, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. TV 8 ekranlarının magazin dünyasının nabzını tutan programında bizi geçmişe götüren usta oyuncunun itirafları ve 'karavan oyuncuları, gerçek oyuncular' ayrımı da dikkat çekti. İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
Survivor Aleyna, Kendisini Desteklemeyen Yunus Emre'ye Trip Attı!
Survivor All Star'ın en karmaşık olaylarından biri hiç şüphesiz Aleyna ve Yunus Emre'nin yakın arkadaşlığı. Evli olan Yunus Emre'nin uyarılarına rağmen Aleyna'dan uzak duramayan Yunus Emre her bölüm Aleyna'yla yakın tavırlarıyla gündem olurken, düelloya çıkan Aleyna'nın Yunus Emre'ye resmen trip atması gözden kaçmadı.
Reklam
Reklam
Reklam
Kızılcık Şerbeti'ndeki En Büyük Olayı Seçiyoruz!
Her bölümü sezon finali hissi uyandıran ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde kaos her geçen bölüm katlanarak artarken, bu kadar entrika arasında en büyük ve kaotik olayı sizlerin oylarıyla seçelim dedik!Haydi sen de Şerbo'daki en büyük olayı oyla!
Sezonun En İyi Oyunculuklarını Seçiyoruz!
Her biri reytingleri altüst eden yerli diziler arasındaki rekabet had safhaya ulaşırken, dizide oyuncuların performansı da apayrı bir rekabet yaratıyor. Peki, sezonun en iyi oyunculukları hangileri? Haydi oylayalım!
Reklam