Görüş Bildir
Haberler
Ne Tür Bir Canavarsın?

etiket Ne Tür Bir Canavarsın?

Nsycl
26.10.2016 - 18:50

Belki cadılar bayramı konsepti ülkemizde yok ama filmlerden, kitaplardan, dizilerden dolayı canavarlar ve korku öğelerine hepimiz aşinayız. Bu testimizde sana belirli şeyleri seçtirecek ve hangi canavar olduğunu söyleyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz!

1. Başlıyoruz!

2. Hmm...

2. Hmm...

3. 🌙

3. 🌙

4. Evet?

4. Evet?

5. Hepsi çok kötü.

5. Hepsi çok kötü.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evet?

6. Evet?

7. Son Soru!

7. Son Soru!

Zombi çıktı!

Zombi çıktı!

İçten içe ölüsün sen. Yani zombi çıktın tabii ki ölüsün! Genelde kimseyle derdin olmuyor ve kendi dünyanda yaşıyorsun. Ama biri senin dikkatini inatla çekmeye çalışırsa verecek bir cevabın her zaman oluyor. Dışın ölü olsa içten içe iyi bir insan olduğunu biliyoruz merak etme!

Vampir çıktı!

Vampir çıktı!

Öncelikle, çok bakımlı ve güzelsin/yakışıklısın. Çok güzel dişlerin ve içi gülen gözlerin var. Ama bu dış görünüşün içinde yatan karmakarışık duygulara sahip, çok derin bir insan ve bunu herkes göremiyor. Ama görenler çok şanslı!

Kurt Adam çıktı!

Kurt Adam çıktı!

Genelde çok dengeli ama ayların belirli dönemlerinde dengesiz bir ruh halin var. Ama seni tanıyanlar bunun farkında ve alttan almasını biliyor! Çok romantiksin, ay ışığını ve yıldızları izlemekten büyük keyif alıyorsun! :P

Frankenstein’ın Canavarı çıktı!

Frankenstein’ın Canavarı çıktı!

Sert ve sinirli bir mizacın olsa da ne kadar geyik olduğunu bilen biliyor. Yetişkin görüntünün altında hiç bir zaman öldürmediğin bir çocuk var ve gerçekten sevdiklerine bunu göstermekten çekinmiyorsun. Adeta birçok parçadan oluşmuş gibi birbirinden farklı birçok özelliğin var. Bu da seni eşsiz kılıyor!

Kraken çıktı!

Kraken çıktı!

Suyun altında yaşayan korkunç ve gizemli yaratık çıkmak seni üzdü mü? Üzmesin! Her zaman evinde olmaktan, kendi güvenli ortamından zevk alan birisin! Genelde çevrendeki sayılı insan dışında sosyalleşmeyi sevmiyorsun ama dışarı çıktığın zamanlar da kesinlikle efsane olaylar yaşıyorsun!

Mike Wazowski çıktı!

Mike Wazowski çıktı!

Bunu beklemiyordun değil mi? Sonuçta o da bir canavar! Sevimli canavarlar filminden Mike Wazowski çıkmak seni diğerlerinden daha az korkunç yapar mı bilinmez, fakat insanlarla daha iyi anlaşan bir sosyal kelebek olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz! :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
465
276
176
78
54
38
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyzanur Harman

Tabikisine vampir The vampire diaries izliyorum çünkü

Dila Naz Tanrikulu

Vampir çıktı! Vampir çıktı! Öncelikle, çok bakımlı ve güzelsin/yakışıklısın. Çok güzel dişlerin ve içi gülen gözlerin var. Ama bu dış görünüşün içinde ya... Devamını Gör

Muhammed Balık

Mike Wazowski ne la ? :DD