Görüş Bildir
Haberler
Ne Partiymiş! Sezon Finaline Yaklaşan Ufak Tefek Cinayetler'in Sizi Bile Katil Çıkarabilecek Son Bölümü

etiket Ne Partiymiş! Sezon Finaline Yaklaşan Ufak Tefek Cinayetler'in Sizi Bile Katil Çıkarabilecek Son Bölümü

Birkaç bölümdür eski heyecanını ve entrikasını yakalayan Ufak Tefek Cinayetler'in 30. bölümü de efsaneydi. Katil ve maktul hakkında epey bir fikrimiz oluştu. Bölümü baştan sona bir toparlayalım.

Son bölümden önce son birkaç bölümü şöyle bir toparlamıştık 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sonunda Serhan "Dürüstlüğün ve çevirdiğin oyunlar umrumda değil." diyerek Oya'ya gelmişti. Oya Serhan'ı kabul etmedi. Serhan'ı itip tüm oyunları kendisinin çevirdiğini söylese de Serhan birkaç soru ile yalan söylediğini ve bir amaçla onu kendinden uzaklaştırdığını anladı.

Annesinin evinde kapıdaki köpeği nasıl geçtiğini sordu mesela. Oya bir sürü şey sıraladı. Ama aslında evde köpek falan yoktu, Oya eve bile gitmemişti. Var olmayan şeyleri sorarak aslında Oya'nın bunların hiçbirini yapmadığını çözdü.

2. Oyunu bozulan tek kişi Oya değildi. Hatırlarsanız Pelin teeee aylar önce babasına Oya ve Serhan'ın ilişkisini söylemişti. Merve'ye de yeni öğrendim diyerek yalan söylüyordu. Merve babasıyla karşılaşınca Pelin'in oyunu, arkasından çevirdiği dolaplar ortaya çıktı.

Beraber yemeğe çıktıkları, masada Pelin, Oya ve Serhan'ın olduğunu, taaaa o zaman boşanacaklarını ve Oya ile bir ilişkisinin olduğunu... Damadının kayınpederi tam. Sır ver beri dur.

3. Babası üstüne bir de Pelin'i yemeğe çağırınca Pelin'in aklı gitti tabii. En büyük korkusu gerçekleşmişti. Korksun zaten: "Bittin sen Pelo bittin".

4. Korkudan tir tir titreyen Pelin'in evine gitti ve avını tehlikede olmadığına inandırdı. Ne yapsa kızamazmış Pelin'e, can arkadaşıymış o. Merve bu, ayağına taş değdirsen seni kayalıklarda ölüme terk eder deli misin...

5. Merve durdu mu, yapıştırdı kumpası. Muhteşem bir arsa fırsatı varmış gibi konuştu Taylan'ın yanında. Kayınpederine yaranmak isteyen Taylan'ın şirketi zarara sokturacak bir işe balıklama atlamasını sağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O kadar zarar ettiler ki Pelin'in babası Taylan'a bir dünya kırıcı söz söyledikten sonra kovdu.

7. Pelin dayanamadı ve eteğindeki zehri döktü. İç güveysi olmasından tutun da bir işe yaramaz, iş zekası olmayan boş bir adam olmasına kadar hançer kere hançerledi Taylan'ı. Taylan evi terk etti.

Taylan'ın da buna alınması...

8. Ama bu oyunu kimin tezgahladığını da hemen çözdü. Artık kararını vermişti, Oya'nın 'Yaza Merhaba' partisinde Merve'yi öldürmeyi teklif etti.

Evi hayırlayalım derken cinayet teklifi geldi kadıncağıza.

9. Merve'nin de bambaşka dertleri vardı bir yandan. Lisansını kaybetmek üzere olan Elif, her şeyi anlatmakla tehdit edip Merve'yi köşeye sıkıştırdı.

10. Bir yandan Oya'ya yalvarmaya gitti ama bir deli manyak olduğu için Oya'ya da tehditler savurdu. Bebek beklerken böyle bir belaya bulaşmak ve mesleği için ettiği yemin karşı karşıya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hem Merve hem Oya için tehdit olan Elif için de süper bir çözüm geldi yine Oya'ya: "Yaza merhaba partisinde kurtulalım bu kadından." Parti flashback'inde ikisinin beraber hazırlık yaptığını ve birini beklediğini görmüştük zaten.

Aynı teklifi Elif'e de yaptı. Bakalım Elif'e mi yoksa Oya'ya mı oynayacak.

12. Tabii Oya ile iş birliği yapacak Merve ise Serhan'dan "Hayatımdaki kadın Oya'ydı. Biliyorsun, bizi sen uzaklaştırdın" darbesini aldıktan sonra fikri değişir mi göreceğiz.

Serhan da büyük hadsiz gerçekten. 'Sen Oya'ya ne dedin de benden uzaklaştı?' diye sordu hala evli olduğu karısına. Merve 'Soruya bak, muhattabına bak' demekte o kadar haklı ki...

13. Yetmedi. Eve girip gazı açanın Burcu olduğunu öğrenince gözü dönen Arzu'nun da orjinal bir fikri var: "Oya bu partiye Burcu'yu da çağır. Kurtulacağım ondan". Aaaaa parti elden gidiyeeaaah!

14. Arzu Burcu'yu öldürmek için plan yapmakta haklı aslında. Çünkü Burcu da onu öldürmek için kickboksa başlayacak kadar kafayı yemiş. Hatırladınız mı, partide camdan atılan maktulün kafası daha düşmeden çatlamıştı. Burcu mu çatlattı acaba?

15. Gelelim polisin tüm bu çoklu cinayet seçeneklerini değerlendirirken en zorlandıkları adama: Edip. Edip Oya'yı Merve için hançerlemişti hatırlarsanız. Galiba yine Merve için tekrar Oya'ya yaklaştı.

Oya'nın ironi yaparak söylediği her şeyi ses kaydı almış olabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. O kadar tutuldu ki Merve'ye, her şeyi yapar... Merve de onun tehlike büyüdüğü için Sarmaşık'tan ayrılmasını isteyecek seviyeye geldi sonunda. Bu yakınlaşmanın sonu fena... 😎

17. Nasılsa artık Serhan'dan da bir çıkar yol yok. Kaç zamandır planları Merve'nin yaptığını anlamayan Serhan, Oya'nın ağır taşımamasından yola çıkıp hamile olduğunu anladı... Hay bin Sarmaşık paralel evreni!

18. İçki götürüp içmesini istedi. Bu Elon Musk'ın aklına gelmeyecek dahiyane plan da işe yaradı ve bebeği öğrenmiş oldu. Bakalım Merve öğrenince de bu kadar sevinecek mi?

19. Eveeeeeeet bir bir silahlar çekildi, saflar tutuldu, herkes partiyi bekliyor. Davanın şaibeli bir şekilde kapatılmasıyla şüpheleri iyice artan polislerimiz de soluğu en çok şüphelendikleri kişinin yanında aldı.

20. Gelinlik provasındaki Burcu! Kiminle evleniyor? Arzu ölmüş de olsa Mehmet bu hasta kadınla evlenir mi, hemen mi evlenir ya da? Seyirci olarak delirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ve şu sözler: "Olan oldu ve ben kazandım. Bu sefer kimsenin düğünümü mahvetmesine izin vermicem. Bak işte buradayım. Ben kazandım."

Burcu'nun kazanma anlayışı herhangi bir zengin adamla, hatta Sarmaşık'ta oturan biriyle evlenmek de olabilir. Mehmet'in onunla evlenmesi gerçekten şu noktada çok ütopik olur. Ama bu cinayetle bir bağlantısı ve saklamak istediği şeyler var belli.

22. Pelin, Merve, Arzu, Oya, Burcu ve Elif cinayet hazırlığında. Taylan polisten kaçıyor, Burcu kazandığını söylüyor. Çatlayacağız artık!

Son iki bölüm kaldı. Sondan 2. bölümün ilk sahnesi çıktı bile. Galiba denkleme Taylan da dahil oluyor.

TOTAL'de 7., AB'de 2. oldu bu hafta. Reytingler düşse de ne yalan söyleyelim, dizi eskisinden bile heyecanlı!

TOTAL'de 7., AB'de 2. oldu bu hafta. Reytingler düşse de ne yalan söyleyelim, dizi eskisinden bile heyecanlı!

Twitter bu diziyi sever biliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerçekten o kadar sinir bozucuydu ki...

😅

Teyitli bilgi, gerçekten güzel hazırlanılıyor.

Mervek Aksak > Oya Toksöz

Serhan inşallah sen ölürsün çocuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mıy mıy mıy fotoğraf makinem bilmem ne yaparken iyiydi.

Aha!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
123
66
15
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

diziyi izlemeyi bırakalı haftalar oluyor buradan ve youtubedaki kısa özetlerden takip ediyorum arada. Merve ve edip olursa izlerim zira bu çiftin bayık oya s... Devamını Gör

Ilhan Tatar

saç rengi meselesini anlamayanlar ?

DG DGDGDGJ

Şeymaaa

Pasif Kullanıcı

edip samimi gelmedi bana sanki bişeyler planlıyor merveyle ilgili

Pelin Arslan

Allah vere de yine ses kaydı almamış olsa