Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Yetişkin Bir Kadınsın?

etiket Ne Kadar Yetişkin Bir Kadınsın?

Şeboş
01.12.2016 - 16:27

Evet kızlar, çocukken hepimizin oyuncak bir ayısı oldu. Sarılıp yattığımız, ağlayıp derdimizi anlattığımız, sabahları yatağımızı toplarken bulamayıp ayak ucumuzda bulduğumuz zaman özür dilediğimiz. Çok geç yaşında vedalaşanlarınız vardır onlarla, ya da 'Üniversiteye başlıyorsun artık kocaman oldun' deyip, annenin çöpe gömdüğü o günü katliam günü ilan ettiğiniz...:( Yetişkin mi oldun sen yoksa hala minik bir prenses mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım o zaman; aşağıdaki görsellerden hangisi sana korkuyu anımsatıyor?

2. Anne kız bağı bambaşkadır, her yaş diliminde daha da tatlılaşır bu atışmalar, hangi anne kız görselinden daha çok etkilendin bakalım?

3. Muz mu? Aklına gelen ilk şey lütfen ?

4. Ergenlik çağındayken annen saç modellerine karışır mıydı ve dediklerine kulak asar mıydın ?

5. Çok temiz huylu, oldukça saf bir sevgilin var, ama birazda sümsük ve aileni sinir ediyor bu sümsüklüğü, yine de evlenir miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hiç peçete kolleksiyonu yaptın mı ?

7. Her kadını farklı gösteren jeande vazgeçilmezin hangisidir?

8. Son olarak soruyoruz huysuz mu huysuz olan anneanneden/babaanneden kalan; hatıra, el işi şeyleri saklamayı sever misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

File Çorapsız Gezmeyen Kadın!

File Çorapsız Gezmeyen Kadın!

Eve girer girmez  koy bir kadeh şarabını, sonra uzat ayaklarını, sabah parmak uçlarında giydiğin çoraplarını sıyır yavaş yavaş, at bir kenara, günün yorgunluğu onlarda kalsın. “Dört dörtlük bir kadın dinleniyor” bu tablonun adı, unutma bunu. Herkes senin gibi olmak ister, ama beceremez, çünkü ruh sonradan şekillenmez, doğuştan böylesin sen kadınım. Gerçek bir kadındır senin ruhun, harikasın ve sen bir kadınsın. Tanrı seni böyle yarattıysa böyle yaşayacaksın, bunu sonuna kadar hisset lütfen.

Minnoş Ayıcık Kadını!

Minnoş Ayıcık Kadını!

Özel günlerde bir ayıcıkla kandıracaklar kız seniiii yapma böyle. Evet hala ayıcıklarından, minnoş oyuncaklarından kurtulamamış ve kurtulmaya da hiç niyeti olmayan bir kadınsın. Pufuduk terlikler ve pandalı pijamalar giyilmiş kanepeye lappp diye atılmış o popo. Şu bebek pembesi ve pelüş sevdası olan kızlardansın sen, ne yaparsak yapalım değişemezsin. Erkeklerden daha mı samimi görüyorsun kız o ayıcıkları:) Sıcacık, yumuşacıklar, ağladığın zaman dinliyorlar ve cevap vermiyorlar ne güzel değil mi;) huzur veriyor adama be...Hep böyle kal, bazısı böylede sever kuzum.

Son söz kadını!

Son söz kadını!

Bammmmm diye masaya vurdun mu elini var ya akan sular duruyor, kesss uymaz bana bunlar diyorsun. Kadın kadındır, erkek erkek işte herkes yerini bilsin diyorsun. Öyle file çoraplar giyip kırmızılara bürünemem, ayıcıklara sarılıp ağlayamam ben, o kadar...Şşşhh gerekirse küfürde patlatıyorsun ama en kibarından; tükürürüm ağzının taaa ortasına diyorsun, karşındaki hazır ola geçiyor zaten...Ağır abla; senin rahle-i tedrisinden (bir alimden alınan ders) geçmek isteyen sürüyle kadın olduğuna eminim senin gibisi de lazım bence;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
869
393
319
255
78
46
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çeyrek Muhalif

Ben yetişkin bir kadın değilim, hatta ben kadın değilim, saygılar...

Aaynelhayat

Son söz kadını!

Bammmmm diye masaya vurdun mu elini var ya akan sular duruyor, kesss uymaz bana bunlar diyorsun. Kadın kadındır, erkek erkek işte herkes yerini bilsin diyors... Devamını Gör