Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Türk Erkeğisin?

Ne Kadar Türk Erkeğisin?

Merve Ç.
14.07.2015 - 16:55 Son Güncelleme: 15.07.2015 - 14:55

Bakalım ne kadar Türk erkeğisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klasik bir soruyla başlayalım, sevgilinin aşağıdakilerden hangisini giymesine en çok kızarsın?

2. Sevgilin hiç tanımadığın bir erkekle ayak üstü 15 dakika konuştu, sonrasında tepkin?

3. Sevgilin Whatsapp'ta mavi tık olduğu halde mesajına 10 dakika cevap vermedi, çünkü...

4. Dürüst bir şekilde iç çamaşır tercihini yapar mısın?

5. Eşcinsellerin evlenmesine bakışını hangisi anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Türk erkeği…

7. Sence Türk erkeğinin aksesuarı hangisi?

8. Sence en güzeli hangi ülkenin kadını?

9. Sana göre Türk erkeğini hangisi temsil ediyor?

10. Son olarak şunlardan hangisini kesinlikle giymezsin/takmazsın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avrupa’da büyümüş olabilir misin?

Avrupa’da büyümüş olabilir misin?

Senin adın Ahmet olsa da içinde bir Adrian, bir Michael, bir Henrique ruhu var. Bu hale kendi başına mı geldin, yoksa topraklarında yaşadığın Avrupa ülkeleri mi bu hale getirdi bilmiyorum ama tipik Türk erkeği değilsin. Daha anlayışlı, daha hoşgörülü, daha serbest bir yapın var. Bunu çoğu Türk erkeği ılıklık, genişlik, Almanlık, vs. olarak adlandıracaktır, dert etme sen bildiğin bu yolda yürü.

Senin akrabaların arasında kesin bir Alman var.

Senin akrabaların arasında kesin bir Alman var.
jamesmsama.files.wordpress.com

Sen Türk erkeği olmanın gereklerini yerine getirmiyorsun ama bundan da kopabilmiş değilsin. Özellikle ortamlarda asıp kesiyorsun ama sevgilinin yanında hiç de böyle biri değilsin. Sanırım arkadaşların arasında kabul görmek, ne kadar maço biri olduğunu ispatlamak için olmadığından farklı davranıyorsun. Kendini kabul et, daha mutlu olacaksın. Türk erkeği olmanın sana ne kazandırdığını düşün bir kere.

Sen Anadolu’nun bağrıdan kopmuşsun.

Sen Anadolu’nun bağrıdan kopmuşsun.

Bravo, tam bir Türk erkeğisin. Kıskanır, kahveye gider, gerektiğinde kadınına haddini bildirirsin. Sen light erkeği misin ki kadın sözü dinleyesin. Kimse sana hanım köylü diyemez, çünkü sen sapına kadar b ir erkeksin. Böyle mi diyorlar sana, bunları duymak mı hoşuna gidiyor? Allah birlikte olduğun kadına sabır versin kardeş.

Senin içinde gizli bir Türk erkeği var.

Senin içinde gizli bir Türk erkeği var.

Sen kendini ustalıkla gizlemeye çalışan, hatta çoğu zaman bunda da başarılı olan birisin, ama kritik zamanlarda içindeki Türk erkeğini uyandırmayı da ihmal etmiyorsun. Şizofren profili çiziyorsun sen. Çünkü için için Türk erkeği olmanın tüm imkanlarından (!) yararlanmak istiyorsun aslında, geç kalan sevgiline kızmak, mesajına geç cevap verildiğinde evinin önüne gidip bağırıp çağırmak istiyorsun, yanındaki o herif kimdi diye haykırmamak için kendini zor tutuyorsun.

Sen Türk erkeği olmadığını zanneden bir Türk erkeğisin.

Sen Türk erkeği olmadığını zanneden bir Türk erkeğisin.

Ortamlarda konuşurken senin kadar İngiliz’i yok aslında. Son derece rahat, anlayışlı, düşünceli birisin. Hatta 52 dakika boşalmadan gidip gelebiliyorsun falan, ama bilen biliyor aslında bunların pek azı olduğunu. Sen kendini bir Alman, bir İtalyan, bir Hollandalı olarak görüyor olabilirsin ama nereye kadar bu kandırmaca? Sen aslen bir Çorumlu, bir Yozgatlı, bir Kütahyalısın. Kabul edersen mutlu olma şansın daha fazla.

Tebrikler! Türk erkeği olmanın hakkını veriyorsun.

Tebrikler! Türk erkeği olmanın hakkını veriyorsun.

Bravo, Türk erkeği gibi düşünen, Türk erkeği gibi yaşayan, Türk erkeği olmanın hakkını dibine kadar veren birisin. Bakma bravo dediğimize, o olduğun kişi olduğun için değil, aslını inkar etmediğin için bir tebrik sana. Muhtemelen annenin bulduğu kızla evlenip, evin yolunu unutacaklardansın. Sonra bundan şikayetçi olmaktan da geri durmayacaksın büyük ihtimalle.

Sen İspanyol görünümlü Türk’sün.

Sen İspanyol görünümlü Türk’sün.

Sen de tıpkı Türk erkeği olmadığını zanneden arkadaş gibi, dıştan bakıldığında İspanyol rahatlığında görülen ama biraz kazıyınca altından Türk erkeği çıkan erkeklerdensin. Sadece zaman içinde, ilk görüşmelerinizde bu yönünü gizlemeyi çok iyi başarıyorsun. Belki de turist kızlar senin Türk olduğuna inanmıyor seni hep bir İspanyol, hep bir İtalyan zannediyor da o yüzden böyle oldun sen.

Sen Erasmus görmüş Türk erkeğisin.

Sen Erasmus görmüş Türk erkeğisin.

6 ayını yurt dışında geçirip, oradaki kızları görünce hafif bir zihniyet değişikliğine uğrayınca kendini Türk erkeklerinden çok yukarıda görmeye başlamandan belli. Ama sen Türk erkeği olmanın hakkını verenlerden daha tehlikelisin aslında çünkü sinsisin. Türklüğünü gizlemeye bayılıyor, Avrupalı kızların nasıl da güzel olduklarını anlatmaktan geri durmuyorsun. Avrupalı kızlar güzel de onların muhatap oldukları erkeklere de bakma fırsatın oldu mu hiç?

Senin ataların İrlanda’dan göçmüş.

Senin ataların İrlanda’dan göçmüş.

Kabul edeyim bu testten kimsenin bu sonucu alabileceğini zannetmiyordum. Belli ki senin yetiştiğin ortam tam Avrupai bir ortam. Gayet rahat, anlayışlı, esnek bir yapın var. Kadın erkek eşitliğine, hayatın müşterek olduğuna yürekten inanmışsın sen. Senin gibi erkeklerin varlığını bilmek güzel şey tatlı çocuk.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
161
103
38
22
22
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülşah Koç

Bu testi neden çözdüm bilmiyorum ama tam bir Türk erkeğiyim Anadolu'nun bağrından kopmuşum helal olsun bana .

ece

Moruk şimdi içeriklerde fark ettim de , En güzel hangi ülkenin kadını kısmında Türk yok. ''bazı'' erkekler kendi ülkesinin kadınlarını beğenmiyor kezban diy... Devamını Gör

12345679x8

Gavat çıktım.