Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Sempatiksin?

etiket Sen Ne Kadar Sempatiksin?

Her insanın içinde biraz da olsa bir sempatiklik olduğuna inanıyoruz. Peki sen ne kadar sempatik olduğunu hiç merak ettin mi? Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bu bebeklerden birini seçmeni isteyelim

2. Sempatik olmanın bir rengi olsaydı sence bu hangi renk olurdu?

3. Peki aşağıdaki ünlülerden hangisi sana göre tatlılıkta nirvanadır?

4. Günlük hayatında aşağıdaki emojilerden hangisini daha çok kullanıyorsun?

5. Pekii öğrenme fırsatın olsa hangi yabancı dili tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinirlendiğinde hangi hayvana benziyorsun?

7. Bu gözlüklerden hangisi sence daha sempatik?

8. Son olarak söyle bakalım, sevdiklerine nasıl hitap edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en sempatik insanısın!

Sen dünyanın en sempatik insanısın!

Sen bu dünyaya gelmiş en sempatik insanlardan birisin! Kusura bakılacak bir şey de yok ama bu işin biraz suyunu çıkarmışsın. Çıkar çıkarabildiğin kadar.  Ailenin, arkadaşlarının, çevrenin göz bebeğisin. Gülen yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Her konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu sempatik insanı unutması mümkün değil.

Sempatiklik senin kanında var!

Sempatiklik senin kanında var!

Sempatiklik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en sempatik insanı değilsin belki, ama sempatiklik senin kanında var. Sempatik olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine sempatiklik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya.

Kararında Sempatiksin!

Kararında Sempatiksin!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki sempatiklik konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif bir sempatikliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Olması gereken sempatiklik kıvamı sende var. Hiçbir ortamda göze batmaz, kimsenin kötü yorumlarına maruz kalmazsın. Bu yüzden de insanlar seni severler. Herkese istediğini yaptırırsın. İnsanlar sebebini bile anlamadan kendilerini senin istediklerini yaparken bulurlar. Bu yapmacıksız doğal halin seni zirveye taşıyacak. E o zaman da bizim hakkımızı verirsin :)

Bir taş ne kadar sempatikse sen de o kadar sempatiksin!

Bir taş ne kadar sempatikse sen de o kadar sempatiksin!

Senin kanında bir gram bile sempatiklik yok. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. Evet şansın olsa şu an kafama sandalye atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte sempatik. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Sempatik olup olmadığını merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa sempatik olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
334
312
135
61
42
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

TAMAM KARARINDA SEMPATİĞİMDE NEDEN ORDA BÜLENT ERSOY VAR? KENDİMDEN SOĞUDUM ŞİMDİ MUTLUMUSUNUZ????

Pasif Kullanıcı

hem de dilli milli 😝

Pasif Kullanıcı

Sen dünyanın en sempatik insanısın!

birisi

aa ben de :)

Senem Güngör

Onedio günlük ego kasma Ltd Şti