Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kerizsin?

etiket Ne Kadar Kerizsin?

Eminiz ne kadar keriz olduğunuzu öğrenmek için sabırsızlanıyorsunuz. Testin sonunda bu sorunun cevabı var. 'Keriz miyim ben bu testi çözeyim' diye düşünmeyin, elinize yapışmaz. Hadi başlayalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yolda para buldun ne yaparsın?

2. Bir arkadaşın ev kredisine girecek senden kefil olmanı istiyor. Ne yaparsın?

3. Sence niçin fedakarlık yapılabilir?

4. İnsanların en çok neyinden şikayet ediyorsun?

5. Kerizliğin bir bayrağı olsa ne renk olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşte son sorumuz: Sana keriz derlerse tepkin ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kerizin önde gidenisin!

Kerizin önde gidenisin!

Sen dünyaya kerizlik yapmaya gelmişsin. Bütün ömrünü kendini insanlara kullandırmaya adamışsın. Kusura bakma ama bu kerizlikle sen hayatta ihya olmazsın. Seninki iyi niyet değil bildiğin amme hizmeti. Çevrende tilkiden bol bir şey yok. Sen bu kadar keriz olduktan sonra seni kullanan çok olur. Akıllı ol artık azıcık gözünü aç. Yoksa Ali Rıza Bey gibi öyle kalıverirsin vallahi! Seni bu durumdan kurtarsa kurtarsa etrafından iyi niyetli uyanık biri kurtarır, artık bu annen mi olur, en yakın arkadaşın mı olur bilemeyiz. 'Tatlım sen biraz saftiriksin' diyen arkadaşlarını biraz ciddiye al. Onlar seni gerçekten sevenlerdir. Sana kerizlik puanımız tabii ki 100 üzerinden 100!

Ortalama bir kerizsin!

Ortalama bir kerizsin!

Sen tamamen keriz olmamakla birlikte hayatının en kritik noktalarında kerizlik yaparak hayatını mahvediyorsun. Birçok konuda çok başarılı ve uyanıkken en hassas konularda nasıl kerizlik yapabiliyorsun hiç anlamadık. Galiba duygusal konular seni keriz yapan en zayıf noktan. Duygularınla değil de aklınla hareket etsen bu kadar keriz de olmazsın. Senin kerizliğin, duygularındır. Bunu aşabilirsen hayatında hiçbir sıkıntı olmayacak. Gül gibi yaşayıp gideceksin. Kalbini çöpe at, keriz kalma! Mahvedeceksin hayatını! Sana kerizlik puanımız 100 üzerinden 50!

Az keriz, tam kerizsin!

Az keriz, tam kerizsin!

Sen hayatını tek bir kerizlikle mahvedebilecek bir insansın. Normalde çok keriz olmamana rağmen en sevdiğin insan için kerizlik yapabilirsin, en sevdiğin de bazen bu kerizliğini kullanabilir. Akıllı ol çakallar keriz olabilecek insanı 100 kilometreden tanıyabilir. Bitirecekler seni. O tek kerizliği yapma. İyi bir insan olmakla kerizlik arasındaki o ince çizgiyi geçme. Sana o kerizliği yapmadın diye kötü bir insamışsın gibi hissetirmelerine izin verme. Unutma, kötülüklerin çoğu en yakınımızdan gelir. Bu yüzden kerizlik yapma iyilik yap, diyoruz. Sana kerizlik puanımız 100 üzerinden 35!

Sen değil, etrafındakiler keriz!

Sen değil, etrafındakiler keriz!

Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun. Gerçek bir keriz avcısısın! En akıllı insana bile türlü kerizlikler yaptırırsın. Kimse elinden kurtulamaz. Bir insan bu kadar adi ve kurnaz olamaz. Azıcık insanlara acı lütfen. Acıma da yok sende. Umarız bir gün birilerinin tepesi atıp da kafanı kırmaz. Gerçek bir tehlikesin. Seninle çıkıp bir çay içmeye gitmek bile büyük bir risk. Ayrıca şeytan tüyün olduğu için bir çok keriz tarafından çok seviliyorsun. Kerizlerin göz bebeğisin. Sana kerizlik puanımız 100 üzerinden 0.1 maalesef, kerizlik senin kanında yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
965
373
297
249
90
83
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

İyiliğe kerizlik denilen bir dünyada hayat çok sürmez

Atakan Dayan

Yok bayadır sürüyo, kerizler olmasa zeki insanlar nasıl para kazanır?

dalgıç hayaller

şıklarda ne kadar iyi niyetle davranırsak o kadar keriz çıkıyoruz

Senem Silme

Siz iyiliği güzelliği kerizlik anlamışsınız bu ne saçma şey*? Size göre iyi olan herkes keriz mi? Peygamberimiz çok iyi bir insan, keriz mi? Allah yolundan i... Devamını Gör