Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İnatçısın?

etiket Ne Kadar İnatçısın?

Ne kadar inatçı biri olduğunu hiç düşündün mü? Öğrenmek için soruları yanıtla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için hangisi daha önemli?

2. Hangi görüntü senin için daha estetik?

3. Çocuğunun hangi konuda yetenekli olmasını isterdin?

4. Arkadaş edinme konusunda nasılsın?

5. Yakın bir arkadaşın saçlarını kestirmiş ama berber/kuaför saç keseceğine katliam yapmış. Arkadaşına ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl ikna olursun?

Keçi gibi inatçısın!

Keçi gibi inatçısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen keçi gibi inatçısın. Bazıları için seni ikna etmek atomu parçalamaktan daha zor. Dediğim dediksin. Sağa sola çok kolay sapmıyorsun. Eğer kafayı bir şeye takmışsan o yolda ilerliyorsun ve bunun en kötü tarafı kafandaki şeyi yaparken etrafını görmeye pek şansın olmuyor. Bildiğin yoldan şaşmamak kötü değil ama arada diğer güzergahlara da bakmanda fayda var.

Sendeki inat kimsede yok!

Sendeki inat kimsede yok!

Nasıl başlasak? Senin inatçılığın diğer insanlardan biraz farklı. 'Ben dediğim olacak!' diye karşındaki insanları zorlamıyorsun ama bir özelliğin var ki o seni diğerlerinden ayırıyor: kararlılık. Eğer bir şeye karar verdiysen bu yolda çıkabilecek tüm sıkıntıları hesaplayıp öyle yola çıkıyorsun. Başarılı insanların çok yakınlarının bile onları hedeflerine vazgeçirmeye çalıştığını iyi biliyorsun ama fark yaratmak için ufak tefek şeylere çok da kulak asmamak gerek.

İnatçılıkta markasın!

İnatçılıkta markasın!

Hem de dünya markası! Seni kafandaki şeyi yapmaktan alıkoyan tek kişi yine kendinsin. Bazı konularda o kadar sabit fikirli oluyorsun ki insanlar freni boşalmış bir arabayı izler gibi hayretle seni izliyor. Ancak samimi olduğun ve insanlar senden kötülük beklemediği için bu huyuna çok da takılmıyorlar. Hatta tatlı inadın seni sen yaptığı için bunu sevenler de var. Sen yine etrafını dinle tavsiyesi vermek isterdik ama biliyoruz bizi de dinlemeyeceksin. :)

İnatlaşmak sana göre değil!

İnatlaşmak sana göre değil!

Verdiğin yanıtlara göre sende inatçılığın i'si dahi yok. Yerine göre sesini yükselttiğin, doğru bildiğin şeyleri savunduğun oluyor ama bu senin egondan dolayı değil, olayları iyi analiz etme yeteneğinden kaynaklanıyor. Herkesin fikrini almaya, alternatif çözümler üretmeye çalışıyorsun. Bir insanın kendini sorgulamadan aldığı kararların ona zarar verdiğini çok iyi gözlemlediğin için diğer insanların fikirlerine ve önerilerine uymasan bile saygı gösteriyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1179
640
318
260
133
103
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?