Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Gıybetçisin?

etiket Ne Kadar Gıybetçisin?

Borgen
25.10.2016 - 16:04

Herkes kötü olduğu konusunda hemfikir olsa da kimse gıybet yapmaktan geri duramıyor. Herkes biraz gıybetçi, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama bazıları var ki aman evlerde ırak! Adeta gıybet ile yaşayıp onsuz duramayan bağımlıları oldukça tehlikeliler. Onlar için gıybet adeta hayatın anlamı! Gıybeti bir yaşam şekli haline getirenler de arada ufak kaçamaklarla gıybetin tadından mahrum kalmayanlar da buraya. Gelin bakalım sizin gıybet seviyeniz ne alemde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir renk seçerek başlayalım. Sence "sohbet etmeyi" temsil eden bir renk bunlardan hangisi olabilir

2. Peki arkadaşlarına hitap ederken bunlardan hangisi daha çok kullanırsın?

3. Bir arkadaşın sana bir sırrını anlattığında bunu daha sonra kimseyle paylaşmaman için "Lütfen bu aramızda kalsın" deme ihtiyacı hisseder mi?

4. Başka bir arkadaşına yanlış yapmış bir arkadaşının arkasından konuştuktan sonra kendini kötü hisseder misin?

5. Bu görsellerden hangisi senin için "arkadaşlarla vakit geçirmek" kavramını daha çok karşılıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir arkadaşın sana geldi ve "Geçen gün bizimkilerle konsere gittiğimizde Funda ile Mert arasında neler oldu" biliyor musun dedi? Bir şeyden haberin yok, cevabın ne olur?

7. Sence bir sohbete en iyi hangisi eşlik eder?

8. Son soru: Facebook'ta Onedio Gıybet sayfasını takip ediyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen efsane bir gıybetçisin!

Sen efsane bir gıybetçisin!

Gıybet senden sorulur. Sen gıybetsiz yaşayamayanlardansın. Senden korkulur! Pek sır tutan biri olduğun söylenemez, gıybetin tadını bir kere almışsın ve artık sende bağımlılık oluşturmuş. Senin gıybetçiliğin efsane olmuş, onsuz yaşaman mümkün değil.

Sen bir gıybet uzmanısın!

Sen bir gıybet uzmanısın!

Sen gıybet konusunda uzmanlaşmışsın. Yüzde yüz bir gıybetçi olmasan da gıybetçilik seviyen oldukça yüksek. Hayattaki en büyük zevklerinden birisi heyecanlı bir gıybet seansı. Sevdiğin bir arkadaşınla yaptığın uzun soluklu gıybetler gibisi yok senin için.

Sağlam gıybetçisin!

Sağlam gıybetçisin!

Bir gıybet bağımlısı olmasan da sen de az değilsin! Gıybeti seviyorsun ve yapmaktan da geri durmuyorsun. Ancak bir miktar sınırların da var. Gıybeti hakkını vererek ve keyif alarak yapıyorsun ama herkes ve her konu senin gıybet radarında değil. Senin için etik gıybetçi diyebiliriz.

Orta karar gıybetçisin!

Orta karar gıybetçisin!

Gıybetçisin ama o kadar da değil! Gıybetten hoşlanmayan azdır, sen de seviyorsun ama hayatının olmazsa olmazları arasında değil. Ne bir gıybet bağımlısısın ne de tam anlamıyla masum. Sen orta karar bir gıybetçi olarak ideal dengeyi tutturmuş gibisin.

Düşük seviye bir gıybetçisin!

Düşük seviye bir gıybetçisin!

Yapıyorsun yapmasına ama sana anlamıyla tam bir gıybetçi diyemeyiz. Gıybetin tadını almışsın ama sınırları aşmayacak ölçüde davranıyorsun. Başkaları hakkında arkalarından konuşmayı çok doğru bulmadığın için bir adım geride duruyorsun ama bazen gıybetin tatlı rüzgarına kapıldığın da oluyor tabii. O kadarı da olur artık. Sen oldukça düşük seviye bir gıybetçisin.

Gıybetçilikle alakan yok!

Gıybetçilikle alakan yok!

Senin gıybet ile uzaktan yakında alakan yok. Gıybeti sevmiyor mümkün olduğunca da uzak duruyorsun. Sana gelen gıybetleri de etik bulmadığın için geri çeviriyorsun. Gıybet yapmadığın gibi dinlemek de sana göre değil. Ne kadar çekici görünse de doğru bildiğinden şaşmıyor ve gıybetin akıntısına kapılmıyorsun. Bu devirde gıybete bulaşmamak oldukça zor, tebrikler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
345
223
114
84
51
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Sen bir gıybet uzmanısın!

bayan kahkaha

gıybet mi? haşa..

Kübra Ardinç

Efsane gıybetcı :D