Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Cilvelisin?

etiket Ne Kadar Cilvelisin?

Sevgili cilveliler artık ne kadar cilveli olduğunuzu siz de bileceksiniz. Testin sonunda hep merak ettiğiniz o sorunun cevabı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinden ayrılmak istiyorsun, konuşmak istediğini söyledin ve şimdi yanında. Giriş cümlen ne olur?

2. Cilveli olmanın bir rengi olsaydı bu hangi renk olurdu?

3. Sevgilinden yeni ayrıldın. Çok kederlisin. Bu hafta sonunu nasıl geçirirsin?

4. Söyle bakalım, sevdiklerine nasıl hitap edersin?

5. Pazara gittin, bir tezgahtaki patatesleri çok beğendin. Bir kilo alacaksın, nasıl istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sence Hürrem'in hangi tavrı daha havalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Tam Bir Kütüksün!

Sen Tam Bir Kütüksün!

Kusura bakma ama sende cilvenin 'c' si bile yok. Bir insan hiç mi cilveli olmaz. Olmayınca olmuyor diye bakmak lazım. Senin hamurunda o işve, o eda yok. Sanki mafya üyesisin mübarek. O kasılmalar o poz vermeler, o dik dik bakmalar. Biz de anlamadık. İnsan sevgilisine bile haraç kesecekmiş gibi davranmaz ki. Lütfen birazcık yumuşak ol. Eşine dostuna yazık. Cilveyi geçtik bari azıcık zarif ol. Ne diyelim senin gibi bir odunla yaşamak zorunda kalan tüm sevdiklerine sabırlar diliyoruz. Herhalde sende sevdikleri başka şeyler var.

Cilveli Değil Edalısın!

Cilveli Değil Edalısın!

Sen cilveli değilsin maalesef, fakat kendine has bir edan bir zarafetin var. Söz konusu sevdiklerinden bir şey istemek olduğunda içinden o cilve birden fırlayıveriyor. Diğer zamanlarda tam bir kütüksün. Bu da gösteriyor ki gerçek bir şeytansın. Cilve senin için bir adeta bir savaş stratejisi. Zorda kalmadıkça kullanmıyorsun. Yaptığın zamanlarda da maşallah en iyisini yapıyorsun. Her kütüğün içinde bir cilveli her cilvelinin içinde bit kütük mutlaka vardır sözünün yaşayan karşılığısın. Fakat dikkat et, etrafındakiler bu şeytanlığını fark ederlerse bir daha bu numaraları yemeyebilirler.

Kararında Cilvelisin!

Kararında Cilvelisin!

Sen her şeyi kararında bir insan olarak tabii ki cilve konusunda da tam kararındasın. Her zaman üzerinde hafif bir işve var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Oturuşunda, bakışında, hatta konuşmanda bile soylu bir taraf var. Olması gereken işve kıvamı sende var. Sahnelerde assolist olacak insansın. Girdiğin ortamda kendine baktırırsın. Yanındakiler seni kıskansa bile cilven ile onları da kendine aşık edersin. Herkese istediğini yaptırırsın. İnsanlar sebebini bile anlamadan kendilerini senin istediklerini yaparken bulurlar. Bu yapmacıksız doğal işven seni zirveye taşıyacak. Cv'ne dengeli ve cilveliyim diye yazmayı unutma.

Cilve Canavarısın!

Cilve Canavarısın!

Valla kusura bakma ama bu işin biraz suyunu çıkarmışsın. Manavdan domates alırken bile işve yapıyorsun. Etrafının aklı çıkıyor seni görünce. Lütfen buna biraz ayar geçelim. Yazık günahtır insanlara. Neredeyse uyurken bile işveli uyuyacaksın. Pişirdiği yemeğe yakışıklı diyen, çamaşır makinesine evimin direği diyen, eşyanın bile aklını alan bir insansın. Nasıl başarıyorsun anlamıyoruz. Hemen cilveni azaltmak için çalışmalara başlasan iyi olur. Böyle devam ederse kimse sana iş bile vermez. Bu işve  ve cilveyi hiçbir şirket kaldıramaz. Ya da seni ekranlara çağıralım, oralarda yıldız gibi parlarsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1710
662
446
292
195
116
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

Kütük çıkanlar gelin sarılalım

sena

yalniz patates isterken cilveli oluyosan pardon da baska bi seysin yani (soyletmeyin bana😂)

Elanur Kahraman

patates soruları ağlattı abi patates isterken öyle şeyler yapılır mı