Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Bebişsin?

Ne Kadar Bebişsin?

Ne kadar bebiş olduğunuzu öğrenmek için hiç durmayın, hemen testi çözmeye alalım sizi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsanlar için başka bir ten rengi mümkün olsa sen hangi renk olmak isterdin?

2. Sevgilin olan insana nasıl hitap edersin?

3. Bu şekilde dans eden bir insan gördünüz, ne düşünürsünüz?

4. Çocuğun oldu ve aynı resimdeki ponçiklere benziyor, ne yaparsın?

5. Bir insandan bir şey isterken hangi bakışı kullanırsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak zamanında kalbini çok kıran sevgilin hakkında "Nasıl biri?" diye sordular. Ne cevap verirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kimse senden daha bebiş olamaz!

Kimse senden daha bebiş olamaz!

Dünyanın gelmiş geçmiş en bebiş insanlarından birisin. Damarlarında kan değil bebişlik akıyor. Senin yanaklarını sıkmamak için insanlar kendilerini zor tutuyor. Acaba annen seni bebekken bala mı yatırdı, benmari usülü çikolatayla mı eritti hiç bilemiyoruz. Bırak oturup kalkmak konuşurken bile ağzını çemçük çemçük yapmıyor musun, delirtirsin şirinliğinle. Dünyaya tatlılık katmak için yaratılmışsın. Editör abartma demeyin, sıkıcam yanaklarınızı! İnşallah 6 çocuk yaparsın ve dünya daha çok bebişle dolar. Varlığınız varlığımıza hediyedir yeminle!

Tipin bebiş ama için hiç değil!

Tipin bebiş ama için hiç değil!

Sana bakan 'ayyyyy ne tatlı yaaaa!' demeden duramaz ama gerçek hiç de öyle değil. Sen sadece tipinle bebişsin. Maşallah bu bebiş tipi de kullanmayı çok iyi biliyorsun. Bu anlamda sanki biraz yılansın. Esnaf olsan herkes senden mal alır. İşlerin hep bebiş tipin yüzünden rast gidiyor. Fakat seni yakından tanıyanlar hiç de yanaklarını sıkmaya cesaret edemiyor. Görüntünün aksine oldukça ciddi ve mesafelisin. Şimdiden 'Off editör saçmalamışsın.' dediğini duyar gibiyiz. Az tipine göre sevimli ol be, ne kaybedersin huysuz insan! İki saçlarını karıştırmamıza izin versen ölür müsün?

Bebiş değil fenasın!

Bebiş değil fenasın!

Senin o bebiş numaralarını yiyen bir sürü insan var. Fakat sen çok fenasın. Bu ayakları editör yemez ama çevren maşallah yiyor. Bu şirinlikler, bu tatlı tatlı konuşmalar hep senin stratejik derinliğin. İstediğini almak için yapmayacağın bebişlik yok. Maşallah istediğini de alıyorsun. Elinden herhangi bir şeyin kaçacağı yok. O kadar yılansın ki 'Editör bilemedi.' diye hemen bize çamur atacaksın. Sanki bilmiyoruz senin bu numaralarını. Bebiş numaraları bize sökmez. Git başkalarını kandır, kaknem! Ya aslında biraz tatlı mısın? Aslında dürüst olmak gerekirse bu testin en eğlenceli olanı da sensin. Bebiş olmayabilirsin ama kesinlikle çok eğlencelisin.

Sen kim bebişlik kim!

Sen kim bebişlik kim!

Senin kanında bir gram bile bebişlik yok. Resmen faciasın. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. Utanmasan takım elbise ile yatağa yatacaksın. Bir diğer testte, ne kadar manyaksın testinde senin için 'manyak ötesi' çıkmamışsa bir şey bilmiyoruz. Evet şansın olsa editörün kafasına sandalye atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte bebiş. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Bebiş olup olmadığını merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa bebiş olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1017
874
426
228
115
84
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra

bu ne be

Mehmet Günay

Senin kanında bir gram bile bebişlik yok. kanımın içinde akıcı plazma ve hücrelerden (alyuvar, akyuvar ve kan pulcukları) var