Görüş Bildir
Haberler
Ne İzleyeceğini Bilemeyen Bünyelere İlaç Gibi Gelecek Son Zamanlarda Netflix İzleyicileri Tarafından En Çok Beğenilen 30 Dizi

Ne İzleyeceğini Bilemeyen Bünyelere İlaç Gibi Gelecek Son Zamanlarda Netflix İzleyicileri Tarafından En Çok Beğenilen 30 Dizi

Merve Karadağ
22.09.2020 - 18:53 Son Güncelleme: 23.09.2020 - 09:11

Listedekilerin her birini izlemek istiyorum. ❤️

Kaynak: https://editorial.rottentomatoes.com/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

30. BoJack Horseman

30. BoJack Horseman

BoJack Horseman, 90’lı yılların en ünlü televizyon yüzlerinden biri olan BoJack’in hayatını takip ediyor.

29. Sex Education

29. Sex Education

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

28. Master of None

28. Master of None

Parks and Recreation’dan tanıdığımız Aziz Ansari’nin başrolünde olduğu Master Of None; 30 yaşında piyasa tutunmaya çalışan bir aktörün günlük hayatına odaklanıyor.

27. Space Force

27. Space Force

Space Force, ABD ordusunun kurulan yeni bölümünde görevli insanların hikayesini konu ediyor. Space Force adı verilen yeni birimin görevi, uyduları saldırıdan korumak ve uzaya ilişki çeşitli görevleri yürütmektir. Birimin kurulmasında yer alan bir grup insan, yeni iş yerlerinde ne yapmaları gerektiğini çözmeye çalışırken, kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içerisinde bulur. ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmayı düşündüğü Space Force adlı özel askeri birlikten esinlenen komedi dizisinin başrolünü Steve Carell üstleniyor.

26. Chilling Adventures of Sabrina

26. Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina the Teenage Witch’in karanlık anlatımı olan dizide Sabrina kendi ikili benliği ile bağdaşmaya çalışır. Yarı cadı yarı ölümlü bir hayat süren Sabrina, kendisini tehdit eden şeytani güçlere karşı savaşırken bir yandan da ailesi ile uğraşmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Altered Carbon

25. Altered Carbon

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Altered Carbon, insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

24. Russian Doll

24. Russian Doll

Russian Doll, New York City'de sıradan bir partiye katıldığını zanneden ancak saatler ilerledikçe esrarengiz bir şekilde, buradan ayrılamayacağını fark eden bir genç kadının maceralarını işliyor. Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Üstelik yeniden partinin tam ortasındadır. O partiden ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da her defasında farklı kazalarla yeniden ölümün kollarına teslim olur. Tekrar tekrar ölen ve yeniden aynı güne geri dönen Nadia, bu partiden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

23. House of Cards

23. House of Cards

BBC'nin aynı adlı mini dizisinden uyarlanan dizinin arkasında hayli sağlam isimler var. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcıları olduğu dizinin BBC versiyonu da Michael Dobbs'un kitabından uyarlanmış. House of Cards, başkanlığa oynayan hırslı bir politikacı olan Francis Underwood adında bir adamın, inişli çıkışlı politika hayatını odağına alıyor.

22. Lost in Space

22. Lost in Space

1960'ların klasik bilimkurgu dizisi Lost in Space’ın modern yorumu olan yapım günümüzden 30 yıl sonrasında geçiyor. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde Robinson ailesi daha iyi bir dünyada yaşamaya hak kazanır. Geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Fakat yolculuk sırasında beklenmedik olaylar gerçekleşir ve rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalan Robinson ailesi, evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıktaki bu yerde hayatta kalmak için savaşır.

21. Tiger King

21. Tiger King

Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır. Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Arrested Development

20. Arrested Development

Aile şirketinden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Michael, babasının hesaplarda sahtecilik suçuyla tutuklanmasının ardından, bu planını gerçekleştiremez ve Orange County'de kalıp birbirinden garip aile bireylerine ellerindeki ile nasıl yaşayabileceklerini öğretmek zorunda kalır.

19. Lucifer

19. Lucifer

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

18. Grace and Frankie

18. Grace and Frankie

Başrollerinde Jane Fonda ve Lily Tomlin'in bulunduğu Grace and Frankie, eşleri tarafından terk edilen kadınların, mecburiyetten doğan eğlenceli arkadaşlıklarını konu alıyor.

17. Marvel's The Defenders

17. Marvel's The Defenders

New York'u ele geçirmek isteyen El organizasyonu yıllardır beklediği bir gücü ele geçirince durdurulamaz hale geliyor. En büyük hayallerine ulaşmak için New York'u yok etmeyi amaçlayan El organizasyonunu durdurmak için Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.

16. Orange Is the New Black

16. Orange Is the New Black

Piper Chapman, güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye, anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper, başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Unbreakable Kimmy Schmidt

15. Unbreakable Kimmy Schmidt

Geçirdiği 15 yılın ardından bağlı olduğu tarikattan kaçan Kimmy, New York’ta kendine yeni bir hayat kurmaya çalışır. The Office’den tanıdığımız Ellie Kemper’ın başrolde olduğu dizinin altında, ünlü aktris ve senarist Tina Fey’in imzası var…

14. Dead to Me

14. Dead to Me

Dead to Me, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının acısını atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir karaktere sahip olan özgür ruhlu bir kadın olan bir kadın ile tanıştığında bambaşka bir hal alır. İkisi arasında güçlü bir arkadaşlık filizlendiğinde Jen’in yaşamında köklü değişiklikler meydana gelir.

13. GLOW

13. GLOW

1980'lerde Los Angeles'ta yaşayan bir grup uyumsuz kadın, kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratır. Orange is the New Black ekibinden yeni bir komedi.

12. Marvel's Luke Cage

12. Marvel's Luke Cage

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka kardeşi dizisi olacak Luke Cage, Netflix kanalında ekranlara gelecek.

11. The Haunting of Hill House

11. The Haunting of Hill House

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. MINDHUNTER

10. MINDHUNTER

FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

9. The Crown

9. The Crown

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. Yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

8. Marvel's The Punisher

8. Marvel's The Punisher

Karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam yolculuğuna çıkan Frank Castle'ın hikayesini odağına alan Marvel's The Punisher'da Castle, New York'un yeraltı dünyasına dair karanlık bir komployla yüzleşecek. İntikam için çıktığı bu yolda 'The Punisher'a dönüşen Castle, artık sadece kendi ailesini değil, çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizlikleri çözmek için göreve hazır!

7. Marvel's Jessica Jones

7. Marvel's Jessica Jones

Kimyasal bir sızıntı sonucu Jessica Jones, insanüstü bir güce ve dirence ek olarak da ses hızına yakın hızlarda uçma yeteneğine sahip olur.

6. Black Mirror

6. Black Mirror

3 bölümden oluşan mini dizinin her bir bölümü bir başka hikayeyi anlatıyor. İlk bölüm, sosyal medyanın başa bela olabileceğini gösterirken, ikinci bölüm televizyondaki yarışmaların bir gün varabileceği noktaya parmak basıyor. Üçüncü bölüm ise; yakın bir gelecekte insanlar taktırdıkları hafıza çipleri sayesinde tüm hayatlarını depolayabilmektedirler. Hiçbir şey unutulmuyor, hiçbir ayrıntı atlanmıyordur. Peki ya bu, iyi bir şey midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ozark

5. Ozark

Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor. Byrde Ailesi için elbette bu kaçış bir son değil, maceralı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

4. The Witcher

4. The Witcher

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaat edilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

3. Marvel's Daredevil

3. Marvel's Daredevil

Hikaye New York'un Hell's Kitchen bölgesinde geçiyor. Matt Murdock 9 yaşında radyoaktif bir kaza geçirir ve gözlerine radyoaktif bir madde dökülür. Geçirdiği kaza görme duyusunu kaybetmesine neden olur. Ancak hala etrafındaki her şeyin şeklini ve yerini rahatça tespit edebilmektedir.

2. The Umbrella Academy

2. The Umbrella Academy

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

1. Stranger Things

1. Stranger Things

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
32
18
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
storyteller7

Herkese “Anne with an E”yi öneririm, depresyondaki bünyelere ilaç gibi gelecek bir dizi. Küçük bir kızın zorluklarla dolu yaşamında nasıl mutlu kalmayı başar... Devamını Gör

asosyalizm

Ayrıca göt taşak yok. Aile ile izlenebilir 😂

Dean Winchester

Dizilerin yarısının bok gibi olması peki? Hele Altered Carbon rezaletini hiç saymıyorum. Bir dizi kitaba bakılarak bu kadar kötü yapılabilirdi heralde.

thebananastand

içeriği çaldınız falan herhalde, arrested development netflix türkiye'de yok