Görüş Bildir
Haberler
Ne Gerek Vardı? Fazla Meraklı Selçuk Yöntem'in Yarışmacıya Sorduğu Sorular Can Yaktı!

etiket Ne Gerek Vardı? Fazla Meraklı Selçuk Yöntem'in Yarışmacıya Sorduğu Sorular Can Yaktı!

theolonius
13.06.2016 - 15:00

Selçuk Yöntem’in sunduğu ve Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında dün akşam herkesi derinden yaralayan bir olay yaşandı. Antalya’da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver adlı yarışmacıya sorduğu özel sorularla Selçuk Yöntem tepki de gördü destek de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarışmacı Selin Ünver 25 yaşında ve Antalya’da anaokulu öğretmenliği yapıyor.

4 yaşındaki öğrencilerine heykelcilik ve okul müdürünün de izniyle ufak ufak İngilizce öğreten idealist bir öğretmen. Zaten yarışmaya da kendi anaokulunu açmak, burada yaratıcı ve iyi öğrenciler yetiştirebilmek için katılmış.

Buraya kadar her şey normal. Sunucu Selçuk Yöntem, yarışmacıya 'Aile ne iş yapıyor?' sorusunu yöneltince, cevap verirken Selin Ünver'in, izlerken de televizyon başındaki herkesin boğazı düğümlendi.

Selin Ünver'in annesi vefat etmişti ve babası da cezaevindeydi. Selçuk Yöntem bir de bunların üstüne 'Baban neden cezaevinde, anlatmak ister misin?' sorusu yöneltince Selin Ünver bir süre konuşamadı, kekeledi. Çünkü babası, annesini öldürmüştü.

Olayın videosu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu anların yaşanmasından sonra sosyal medyada Selçuk Yöntem'e tepki vardı.

Kadına şiddet konusunda acı bir gerçeği gözler önüne serdiğini düşünüp destek verenler de oldu...

Bunun reyting için yapılan bir düzmece olduğunu düşünenler de...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mülakatta sorulan ve başvuru formunda doldurulan bu bilgilerin bilinmemesine imkan yoktu. Reyting uğruna tek başına büyümüş ve kendi bulduğu burslarla, kendi çabalarıyla okumuş ve idealist bir öğretmen olan yarışmacıyı üzmek ne kadar doğruydu?

Selin Ünver 125 bin TL'lik soruya geldi ve bir sonraki yayında kaldığı yerden devam edecek. Umuyoruz ki kazandığı parayla kendi gibi, güçlü, inançlı, başarılı ve idealist öğrenciler yetiştirmek için o anaokulunu açabilir.

Siz Selçuk Yöntem'in sorduğu soruları nasıl karşıladınız?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3501
2080
955
206
168
57
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın