Görüş Bildir
Haberler
Nazifoğlu: "Sneijder'in Haddine mi Kadro Yapmak?"

Nazifoğlu: "Sneijder'in Haddine mi Kadro Yapmak?"

Batuhan
27.09.2016 - 15:47

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, kadroyu Sneijder'in yaptığı iddiasına çok sert tepki göstererek, 'Ne münasebet! Sneijder böyle bir şey yapabilir mi? Snejder'in haddine mi kadro yapmak. Herkes yerini bilecek. Hoca hocalığını, futbolcu futbolculuğunu, yönetici de yöneticiliğini' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV’de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş karşısında alınan 2-2’lik beraberliğin kendilerini üzdüğünü ifade eden Nazifoğlu, “Olaylar soğuduktan sonra daha fazla koydu aslında. Hem üzüntülüyüz hem de sevinçli. Biz otobüsle Florya’ya dönerken çıt çıkmadı, üzüldük. Beşiktaş derbisinde 2100 tane aslan sayıca kendilerinden fazla olan rakip takım taraftarlarını zaman zaman susturdu. Beşiktaş maçı tam bir derbi oldu. Bizim için berabere kalmak ”züğürt tesellisi” dedi.

“Tataftarımızın tepkisine şaşırdım…”

“Tataftarımızın tepkisine şaşırdım…”

Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği tepkiye şaşırdığını ifade eden Nazifoğlu, “Hocamız ve futbolcularımıza önemli yüklenmeler olacağını biliyordum. Ben tepkileri kendi üzerime çekmek istedim. Biz nerelerden geldik. Beşiktaş’a kendi sahasını dar ettik. Bu takım bu eleştirileri hak etmiyor. Taraftarlarımızdan şunu istiyoruz; bizi desteklesinler. Biz her şeyi taraftarımız için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kulübede Messi mi var?”

“Kulübede Messi mi var?”
İçeriğin Devamı Aşağıda

Riekerink’in son ana kadar arkasında duracaklarını dile getiren Nazifoğlu, “Hocamıza sahip çıkıyoruz ve arkasındayız. Ne Fenerbahçe hocası için ne de Beşiktaş hocası için böyle manşetler atılıyor. Neden Riekerink’e yapılıyor bu? Yok hoca şunu değiştirmedi bunu değiştirmedi, kulübede Messi mi vardı da hoca almadı” şeklinde konuştu.

“Ekipte sorun var, çözeceğiz…”

“Ekipte sorun var, çözeceğiz…”

Riekerink’in teknik ekibindeki sorunları da çözeceklerini vurgulayan Nazifoğlu, “Eren ve Tolga da eleştiriliyordu. Şimdi onların başarısı konuşuluyor. Serdar Aziz de böyle olacaktır. Ayhan Akman ve Orhan Atik ile Riekerink arasında senkorizasyon sorunu var. Onu hemen çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tolga ve Eren'in performansı beni şaşırttı”

“Tolga ve Eren'in performansı beni şaşırttı”

Tolga ve Eren’in performansının kendisini şaşırttığını vurgulayan Nazifoğlu, “Tolga’nın bu denli performansını ben de beklemiyordum ama şu anda harika gidiyor. Galatasaray, A Milli Takım’a da iyi bir orta saha oyuncusu kazandırdı. Son dönemde oyuncu sayımız azalmıştı ama bu sayıyı da giderek artmaya başlayacak. Eren’de de bu denli yüksek bir performans olacağını beklemiyordum ama o da çok iyi gidiyor. Biz şu anda Eren’e göre oynayamıyoruz, bunu tabii ki ilerleyen haftalarda geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Hamit'in ayrılık için bizden bir talebi olmadı”

“Hamit'in ayrılık için bizden bir talebi olmadı”

Hamit Altıntop hakkında da konuşan Nazifoğlu, “Hamit gidecekti ancak ben kendisinden devre arasından rica ettim, kaldı. Hamit önemli bir oyuncu ve oynamak istiyor. Şu anda ne bizden ne de Hamit’ten gelen bir talep olmadı, oyuncumuz bizimle kalacak” dedi.

“Josue'yi Sneijder'e alternatif aldık”

“Josue'yi Sneijder'e alternatif aldık”

Sözlerine devam eden Nazifoğlu, “Josue’yi Sneijder’i alternatif olarak aldık ancak hocanın kararı. Doğrudur, değildir tamamen hoca karar verecek, göreceğiz. Kadro ne kadar derinse o kadar rahat olacağız, sanırım bu sezon 45 maça kadar çıkacağız” ifadelerini kullandı. Nazifoğlu, kadroyu Sneijder’in yaptığı iddialarına sert çıkarak, “Ne münasebet!.. Snejder’in haddine mi kadro yapmak. Herkes yerini bilecek. Hoca hocalığını, futbolcu futbolculuğunu, yönetici de yöneticiliğini” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın