Görüş Bildir
Endor, Bu 10 Şarkısıyla Sen Dans Ederken Terinin Soğumasına Asla İzin Vermiyor!
2019 yılında 'Pump It Up' şarkısı ile yıldızı parlamaya başlayan Endor, Grafik Tasarım bölümünde öğrenci iken müzik icra etmeye başladı. Sonrasında yıldızının beraber parladığı şarkısı ile Billboard'da dans müzikleri kategorisinde birinci sıraya yerleşti ve uzun bir süre birinciliği kimseye kaptırmadı. Bu başarısını biz de kendi çapımızda taçlandırmak için şarkılarını listeledik!
Sónar Istanbul 2024 Bu Sene de 3 Gün!
Müzikseverleri müzik, yaratıcılık ve teknoloji ekseninde birleştiren, bu yıl 8. kez düzenlenecek Sónar İstanbul’un line-up’ında yer alacak isimler açıklandı. %100 Müzik’in katkılarıyla 26-27-28 Nisan 2024’te bir kez daha Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek üç günlük festival’in açıklanan isimler arasında 2manydjs b2b Tiga, Henrik Schwarz (live), Jan Blomqvist, Jennifer Cardini b2b Ece Özel, Joy Orbison, Overmono (DJ set), Adam Beyer, Eliza Rose, Ellen Allien b2b Nene H, Marcel Dettman (live), Olof Dreijer, Ryoji Ikeda, Sevdaliza, William Basinski ve çok daha fazlası yer alıyor.
Senin Alarmın Hangi Şarkı Olmalı?
Bazı günler uyanmak çok ama çok zor olabiliyor. Hem sizi uyandıracak hem de güne daha iyi başlamanızı sağlayacak alarmdaki o şarkı ne olmalı? Testi çözün, söyleyelim!
Durdurulmaz, Yenilmez, Çok Güçlü: Sia’nın En İyi Şarkısını Oylarınızla Seçiyoruz!
etiket
Avustralyalı şarkıcı Sia, sesi ve tarzıyla müzik dünyasının en dikkat çeken isimlerinden biri. 'Chandelier' ve 'Cheap Thrills' gibi hitleriyle hepimizin kalbini fethetti. Sahnede o eşsiz perukları ve güçlü mesajları içeren şarkılarıyla Sia sadece bir sanatçı değil, aynı zamanda bir ilham kaynağı. Sia'nın en sevdiğimiz şarkılarını eklediğimiz anketimizde oylama yapmak için hemen aşağı kaydır! 👇
Dinlediğin An Seni Aya Uçuracak 12 Frank Sinatra Şarkısı
etiket
Frank Sinatra'nın müziği, onlarca yıla yayılan kariyeri ve milyonların kalbini fetheden sesiyle bugün bile dinleyenleri büyülemeye devam ediyor. O zaman, senin için derlediğimiz efsanevi 12 Sinatra şarkısını dinleyelim ve zamansız melodilerin büyüsüne kapılalım.👇