Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Oyuncu Olunur?

Nasıl Oyuncu Olunur?

DMR CASTING
10.05.2014 - 19:48 Son Güncelleme: 10.05.2014 - 20:06

Nasıl Oyuncu Olunur?

Nasıl oyuncu olunur? ve oyunculuğa olan ilgi.

Yakın zaman da dizi film ve sinema sektörünün genişlemesiyle birlikte insanlar arasında oyunculuğa olan bir hayli arttı. Bu anlamda dizi, film, sinema ve tiyatro oyuncusu günümüzün popüler mesleklerinden biri haline geldi. Bir gazetenin oyuncu Ahmet Kural ile yaptığı bir söyleşide Ahmet Kural’ın verdiği cevap şu şekilde; “Oyuncu olmak isteyenler bu işi hobi olarak değil, gerçekten istemeliler. Meslek olarak görmeleri önemli. İstanbul’da bu işi yapmak istiyorlarsa da, bir ajansla çalışmalarını öneririm.” diye bir cümle ile oyuncu olmak isteyen arkadaşlara kısa bir bilgi vermiş oldu. Bu kadar popüler ve iyi bir kazanç getiren bir mesleği herkes tabiki de yapmak isteyeceğinden, bir çok vatandaş ajanslara kayıt yaptırmanın peşinde.

Peki ya bu kadar iyi bir gelir getiren bir mesleği yapmak için neler gerekir?

Daha önceki yazımız da; Cast Ajansları İle Oyuncu Olmak diye bahsetmiştik. Bize yapılan ön başvurular doğrultusunda bu yazıyı yazma gereği duyduk. Oyuncu olmak isteyen arkadaşların yukarı da ki linkten bilgi sahibi olmalarını istedik.

Oyunculuk hakkında merak ettiğiniz sorularınızı aşağıdaki yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz. Cast ajansı, oyuncu ajansı ve ajansları, oyunculuk ve modellik hakkında tecrübeli cast direktörlerimiz sizin sorularınıza en iyi cevabı vereceklerdir.

Kaynak: https://www.dmrcasting.com/cast-ajans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın