Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Parfüm Kullanmalısınız?

Nasıl Bir Parfüm Kullanmalısınız?

diazepam
03.09.2014 - 11:53 Son Güncelleme: 03.09.2014 - 13:18

Kişiliğinize, karakterinize uygun koku hangisi? Kavun, şeftali, elma, mango, ananas, papaya gibi meyve notlarının belirgin olarak hissedildiği kokular mı yoksa lavanta veya coumarin içeren, koklandığında ferahlık ve hafif baharatlı hissi veren kokular mı? Belki de Yoğun, misk, vanilya, baharat, tropikal çiçekler, ıtırlı bitkiler, tütün kombinasyonlarından oluşan kuvvetli ve egzotik kokular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi ayda doğdunuz

2. Sizin renginiz hangisi?

3. Aşağıdakilerden size en çok uyan özellik hangisi?

4. Hayatınızı düzene sokmak için en çok neye ihtiyacınız var?

5. En sevmediğiniz özelliğiniz hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tatlı seçin

7. Sizin gün batımınız hangisi?

8. Aşağıdaki yerlerden hangisinde tatil yapmak isterdiniz

9. Cinsellik...

10. Son olarak hangisine benzer şekilde uyuyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sizin tercihiniz "Taze/Fresh parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Taze/Fresh parfümler" olmalı!

İlle de sabun kokusu diyenlerdensiniz. Tazelik, zindelik, kendini iyi hissetme gibi unsurlar parfüm seçiminizde ön planda yer alıyor. Neşeli, insanlarla iyi anlaşan, çabuk diyalog kuran, insanları dinlemesini bilen kişiliğiniz için ideal bir seçim çünkü çoğunlukla tercih ettiğiniz içinde greyfurt, limon gibi meyveler ya da çam, yeşil çay, fesleğen gibi yeşil otlar bulunan parfümlerin dinamik ve spor bir havası olur. Bu da size gün boyu ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi kazanmanızda faydalı olacaktır. Sizin parfümünüz taze/fresh parfümler. Diesel, Davidoff, Jean Paul Gaultier ve DKNY gibi parfümleri tercih edebilirsiniz.

Sizin tercihiniz "Seçkin/Sofistike parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Seçkin/Sofistike parfümler" olmalı!

Siz her ortamda kendinizi fark ettirmek istiyorsunuz. Seçkin zevklerinizi ve tarzınızı insanlara hissetirmek, girdiğiniz her ortamda fark edilmek sizin işiniz. Her ne kadar ulaşılmaz, görkemli görünüyor olsanız da insanlarla iletişim kurmaktan ve onlarla bir arada olmaktan büyük haz duyuyorsunuz. Biraz ben merkezci olduğunuz söylenebilir ancak bunu aşırıya götürmediğiniz sürece sıkıntı yok. Sizin parfümünüz, yosun, meşe, vetiver ve paçuli gibi kokuların, vanilya ve sandal ağacıyla birleşiminden ortaya çıkan kokulardır. Dolce&Gabbana, Tom Ford, Vera Wang, Lancome, Giorgio Armani gibi kokuları tercih edebilirsiniz.

Sizin tercihiniz "Seksi/Çekici parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Seksi/Çekici parfümler" olmalı!

Siz kadınlığınızı/erkekliğinizi öne çıkarmaktan hoşlanan bir yapıdasınız. Kendinizi beğeniyor ve bunun fark edilmesini istiyorsunuz. Cana yakın, neşeli, keyifli bir insansınız. Nerede, nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilen, hareketlerinden emin ve verdiği kararların sonuna kadar arkasında duran birisiniz. Bu yönlerinizle sizin için ideal parfüm doğal birer afrodizyak olan kehribar, tarçın ve vanilya gibi notaları içeren, insanı içine çeken kokulardır. Tatlı ve baharatlı kokuların karşı cinsi etkilemede daha başarılı olduğu yapılan araştırmalarla sabit. Calvin Klein, Escada, Chanel, Lacoste, Christian Dior gibi kokuları tercih edebilirsiniz.

Sizin tercihiniz "Canlı/Neşeli parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Canlı/Neşeli parfümler" olmalı!

Meyve ve çiçek notalarının ağırlıkla hissedildiği parfümler sizin tercihiniz olabilir. Hareketli, neşeli, sürekli koşturan ama hiç yorulmayan, sızlanmayan, yaşamdan keyif almasını bilen, bunu küçük can sıkıcı detaylara kurban etmeyen yapınıza en uygun kokular bu tür kokular. Siz kokunuzla bütünleşmek isteyen, onu kolay kolay değiştirmeyen birisiniz. Hafif tatlı ve pudramsı kokuları olan çiçekli parfümlerin iletişimi kolaylaştırdığı bir gerçek sizin gibi insanlarla iç içe olmaktan keyif alan, onların yanında olmayı seven birinin bu tür parfümleri kullanması gerek. Narciso, Yves Saint Laurent, Burberry, Michael Korrs, Celvin Klein sizin kokularınız olabilir.

Sizin tercihiniz "Spor/Dinamik parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Spor/Dinamik parfümler" olmalı!

Sizin için spor ve hareket yaşamın temelini oluşturuyor. Özgürlüğüne düşkün, bağımsız, dinamik kişiliğiniz için en uygun kokular ağaç özlerini barındıran, sıcak, kuvvetli ve ağır kokulardır. Bu kokuların kalıcılıkları da fazladır ve size ihtiyacınız olanı fazlasıyla verecektir. Virginia cedar, gaiacwood, patchouli, vetiver ve sandal ağacı gibi yeni kesilmiş ya da kuru odun kokularını veya ormanı ifade eden koklular sizin için iyi bir tercih olacaktır. Giorgio Armani, White Musk, Dolce&Gabbana, Tom Ford, Zen, Gucci, Bvlgari gibi kokular sizin için ideal.

Sizin tercihiniz "Güçlü/Etkili parfümler" olmalı!

Sizin tercihiniz "Güçlü/Etkili parfümler" olmalı!

Siz bu hayatta en önemli şeyin güçlü olmak olduğuna inanıyorsunuz. Gücü her daim elinizde bulundurmak için de daima güçlü kalmak zorunda olduğunuzun farkındasınız. Zaman zaman bu hırsınız size ve çevrenizdekilere zarar verse de dengeyi kurabilirseniz mükemmel bir hayat yaşamanız işten bile değil. Sizin kokunuz Fransızcada Kıbrıs anlamına gelen chypre (şipre) tip kokulardır. Sert ve kuvvetli olan bu kokular, zambak, gül veya yasemin gibi floral kokularla odunsu kokuların karışımından oluşur. Her ne kadar günümüzde pek tercih edilen bir tarz olmasa da size istediğiniz gücü verecek kokular bunlardır. Nerolina, mandalina, portakal çiçeği, Hint sümbülü ve yaseminin oluşturduğu Prada, Ekşi portakal ile açılan parfüme sıcaklık katan safran, vetiver ve yaseminle Giorgio Armani, Vera Wang, Tom Ford Black Orchid tam sizi ifade eden kokular.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
835
370
216
148
69
67
64