Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Cenaze Törenin Olacak?

etiket Nasıl Bir Cenaze Törenin Olacak?

Acaba öldüğümde nasıl bir cenazem olacak, diye merak etmeye son! Bu testi çözdükten sonra artık öldükten sonra nasıl gömüleceğinizi bileceksiniz. Şimdiden Allah rahmet eylesin.

1. Ne sıklıkta hayır işleri yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sana göre hayat nedir?

3. Öldükten sonra nasıl anılmak istersin?

4. İnsanların cenazesine gider misin?

5. Seni dünyada en çok ne üzüyor?

6. Son olarak Bülent Ersoy'un bu cenaze elbisesi hakkında ne düşünüyorsun?

6. Son olarak Bülent Ersoy'un bu cenaze elbisesi hakkında ne düşünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ürkütücü bir cenaze!

Ürkütücü bir cenaze!

Cenaze değil korku filmi seti mübarek. Nasıl bir hayat sürdüyseniz artık cenazeye gelen insanlar senin tabutundan çok daha ürkütücü vallahi! Hayatın boyunca soğuk mesafeli ve ürkütücü bir insan olarak yaşarsan arkandan seni uğurlamaya da böyle insanlar gelir. Cenazende kimse ağlamaz. Zaten sen de kimsenin arkasından ağlamamışsın. Ayrıca kafanı kaldırıp 'zırlamayın lan' diye bağıracaksın diye gelenler korkularından iki gram gözyaşı bile dökemezler. Ne kadar da soğuk ve mesafeli bir insansın!

Cenaze değil moda haftası!

Cenaze değil moda haftası!

Cenaze değil Paris moda haftası sanki! Hayatınız boyunca süslü saksılar gibi dolaşırsanız cenazenize de herkes süslenerek gelir. Ağlarken bile modaya uygun ağlayacak bütün davetliler. Cenaze yemeğinde somon ve ızgara kuşkonmaz olacağını söylemeden edemeyeceğiz. Ama bu kitleden bir Kulhu 1 Elham anca çıkar söyleyelim. Kalan iki Kulhu'yu şimdiden başkalarına okutun. Sonra da sık sık mezar ziyareti filan boşuna beklemeyin. İnsanların bir hayatı var sizle mi ölecekler!

Geleneksel bir cenaze!

Geleneksel bir cenaze!

Cenazeniz geleneklere ve dine uygun kalkacak. Camide kılınan cenaze namazında herkes sana hakkını helal ettikten sonra senin tabutu mezarlığa götürecekler. Ayılıp bayılanlar olacak. Tam bir halk insanısın. Bazıları sakinleştirici ile ayakta durabilecek. Herkes mahvolmuştur. Arkandan Kur'an'lar Yasin'ler Fatiha'lar okunacak. Her bayram ziyaretine gelecekler. Cenazeni gömdükten sonra eve dönüp arkandan bol bol pide yiyip seni anacaklar. Allah mekanını cennet eylesin. Aldığınız hayır dualarının karşılığını alacaksınız.

Kimsesizler mezarlığına gömüleceksiniz!

Kimsesizler mezarlığına gömüleceksiniz!

Sizi üzmek istemezdik ama maalesef kimse sizin cenazenize gelmeyecek. Ne pis yaşadıysanız ölümünüzü duyan 'bana ne beah' deyip, cenazenize gelmeyecek. Belediyeden gelen bir imam içten olmayan bir kaç duayla sizi kimsesizler mezarlığına gömecek. Keşke siz de biraz hayır işleseydiniz. Azıcık çocuk sevindirseydiniz. Gördüğünüz gibi insana insan lazım oluyor. Allah taksiratınızı affetsin. Çok da şey yapmayın. Belki mezarınızın yanından geçen birileri sevabına üç beş dua okur arkanızdan.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
630
334
194
148
94
48
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azazil

Ürkütücü bir cenaze! Cenaze değil korku filmi seti mübarek. Nasıl bir hayat sürdüyseniz artık cenazeye gelen insanlar senin tabutundan çok daha ürkütücü vall... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Öğlenin bu saatinde mezara soktun bizi onedio. Allah'tan cenaze namazım kılınıyor :) ay ne diyorum ben ya, tövbeler tövbesi!

Sek...

Hakkımı helal etmiyom diye bağırırm ben

Eliff

Geleneksel bir cenaze!