Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Anne Olurdun?

etiket Nasıl Bir Anne Olurdun?

Cem Onedio
18.09.2014 - 00:06 Son Güncelleme: 22.09.2014 - 12:22

Annelik dünyanın en güzel duygularından biri, umarız dileyen herkes de bu duyguyu yaşar. Peki sen anne olsaydın nasıl olurdun ya da nasıl bir annesin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hamilesin diyelim. Bebeğin için hangisini yapardın?

2. Çocuğun evdeyken sakin ama dışarı çıkınca tuvaleti, suyu derken istekleri bitmiyor. Ne yapardın?

3. Cipsti, çikolataydı neredeyse tüm bakkalı satın aldıktan sonra bir de oyuncak isterse?

4. Zeynep'in yavrusu daha 4 yaşında okumayı öğrenmiş, peki senin çocuğundan beklentin ne olurdu?

5. Çocuğun yanlış birine gönlünü kaptırmış, napardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saat 23:50 olmuş, hala senin çocuktan ses yok. Tepkin?

7. Kızın olsa nasıl giydirirdin?

8. Kaynana olsan gelinine/damadına hangi cümleyi kurardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ideal bir annesin!

Sen ideal bir annesin!

Resmen sen bu cevapları verirken küçüklüğümüze dönsek de annemiz sen mi olsan acaba diye düşündük. Her şeyin en güzeli senin çocuğunda olsun diye çalışıyorsun. Çocuğun da kıymetini bilecek merak etme. Hakkın ödenmez valla cennete giden yol senden geçiyor.

Profesyonel bir annesin!

Profesyonel bir annesin!

Annelik senin için meslek gibi maşallah. Kursu mu vardı bunun? Yoksa doğuştan mı geldi bu yetenek, bilemedik. Bildiğimiz tek şey bu kendinden emin tavrın iyi bir çocuk yetiştirmeni sağlayacak. Aile bireyleri de annelik makamındaki başarılarından dolayı üstün madalya takmayı planlıyor, hadi yine iyisin ;)

Sağı solu belli olmayan bir annesin!

Sağı solu belli olmayan bir annesin!

Önce terlik fırlatıp sonra 'yavrum acıdı mı?' diye gelme potansiyelin var. Teoman'ın 'hem yara bandım hem yaram' dediği kişi gibisin. Çocuk babasına karşı sana güveniyor, onu koruyacağından emin ama senden ayrıca korkuyor. Çocuğu iyi yetiştirirsin ama o belli çocuk her şarta hazır olacak. Hiç kimse üzemez onu. İşin aslı gayet iyi niyetli güzel bir annesin.

Çocuğun annesi olduğundan emin misin?

Çocuğun annesi olduğundan emin misin?

Haydi bize gerçekleri anlat çocuk kendi imkanlarıyla pamuk mercimek deneyinden mi doğdu? Yoksa leylekler mi getirdi? Sana bıraksak bebecik babasıyla lahmacun yiyerek büyüyecek. Hazır Angelina Jolie evlenmişken ona evlatlık verelim, sen de rahatla çocuğun da istikbali kurtulsun. Şaka şaka Angelina da kontenjan dolmuş, ama lütfen çocuğu sev azıcık.

Eğitimci bir annesin!

Aslında senin taktik de güzel; çocuğuna her şeyi öğretmişsin bir ara, şimdi onun sefasını sürüyorsun. Çocuk elden ele kısırlı, börekli altın günlerinde dolaştıktan sonra 'anne altınları kuyumcuya götürüyorum, dolara yatırım yapıcam' dese şaşırmayız. Eğitmişsindir kesin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
71
65
7
5
4
0