Görüş Bildir
Haberler
Nani: "Taraftarımızın Desteği Bizim İçin Çok Önemli"

Nani: "Taraftarımızın Desteği Bizim İçin Çok Önemli"

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Nani, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, 'Taraftarlarımızı desteği bizim için gerçekten çok önemli' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın konuk edecekleri Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla zorlu bir karşılaşma yapacaklarını söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Nani, Lokomotiv Moskova maçının önemini bildiklerini anlatarak, 'Çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçın öneminin bilincinde olacağız' diye konuştu. 

Portekizli futbolcu, Rus temsilcisiyle yapacakları mücadele öncesi sarı-lacivertli taraftarlara da seslenerek, şunları kaydetti: 

'Taraftarlarımızı desteği bizim için gerçekten çok önemli. Kazandığımız maçlarda onların desteğinin payı çok büyük. Galibiyetlerimizin yüzde 70'i onların yardımıyla geliyor. Stadımızın atmosferini biliyoruz. Yarın takımımız için kritik, çok belirleyici olacak yeni bir döneme başlıyoruz. Bu dönemde çok önemli karşılaşmalar oynarken, taraftarımızın desteği bizim için çok önemli.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın