Görüş Bildir
Haberler
Nani: “Hedefimiz 3 Puan”

Nani: “Hedefimiz 3 Puan”

Enver K.
12.09.2015 - 14:02

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldız futbolcusu Luis Nani, Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldız futbolcusu Luis Nani, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

Yarın deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirten Nani, Antalyaspor maçında attığı gollerle takıma galibiyeti getirmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Ayrıca Nani, Portekiz milli takımı ile de önlerindeki maçı kazanıp 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak istediklerini söyledi.

“HEDEFİMİZ 3 PUAN”

Ligde kolay maç olmadığını ancak takımın kendine inandığını ve güvendiğine vurgulayan Nani, “Bu ligde kolay karşılaşma yok, özellikle deplasmanda oynuyorsanız işler biraz daha zor oluyor. Bizi çok zorlu karşılaşma bekliyor. Takım kendine güveniyor ve inanıyor. Takım halinde bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir sonuç almak istiyoruz ve hedefimiz 3 puan. İstediğimiz 3 puanla da o karşılaşmadan ayrılacağımıza inanıyorum. Maça en iyi şekilde hazır olacağız” dedi.

“EN ÖNEMLİSİ TAKIMIN KAZANMASI”

Motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmediğinin belirten Portekizli yıldız futbolcu, “Zaten benim motivasyonum ilk günden itibaren üst düzeydeydi. Motivasyonumu hiç düşürmedim. İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye yardımcı olmak için uğraşıyorum. Fenerbahçe’nin başarılarında katkım olsun diye çabalıyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Belki istatistik anlamında beklenen golleri, asistleri ve taraftarın yüksek beklentilerini o maça kadar yeterli şekilde karşılayamadım ama dediğim gibi motivasyonumu hep üst düzeyde tuttum. O istenen golün ve asistlerin bir gün geleceğini biliyordum. Ve öyle de oldu. Zaten bir an gelir ve istedikleriniz olmaya başlar ve öyle de oldu. Geçtiğimiz karşılaşmada verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum. Ama en önemlisi her zaman takımın kazanmasıdır. Biz bunun için uğraşıyoruz. Umarım hep birlikte takımı hep ligin zirvesinde tutmayı başarırız. Hep ilk sırada olmak istiyoruz ve bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“2016 AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILMAK İSTİYORUZ”

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldız futbolcusu Nani, “2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak için artık önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Takım halinde buna inanıyoruz. Çok iyi sonuçlar aldık ve başarılı bir şekilde bu noktaya geldik. Önümüzdeki karşılamadan galibiyetle ayrılıp 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın