Görüş Bildir
Haberler
Nani: "Futbola Yeni Başlamış Gibiyim"

Nani: "Futbola Yeni Başlamış Gibiyim"

Enver K.
06.09.2015 - 11:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyaspor maçında attığı iki golle takımına 3 puanı kazandıran Luis Nani konuştu.

Sahada kazanma hırsıyla ön plana çıkan Nani, “Saha içinde bambaşka bir karaktere bürünüyorum. Sahada kendimi kazanma açlığı içerisinde hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Günlük hayatta gülmeyi ve arkadaşlarıyla şakalaşmayı seven Nani, sahada çok ciddi bir insan haline geldiğini söyledi. Nani, “Şakalaşmayı seven bir karakterim var. Ama sahaya çıktığım anda bu şakacı yönüm tamamen değişiyor. Tamamen futbola kilitleniyorum ve konsantre oluyorum. Bambaşka bir insan oluyorum. Çok ciddi bin insan haline geliyorum. Ama maç bittiğinde kazandıysak o mutluluğu tekrar yaşamaya, insanlarla şakalaşmaya başlıyorum. Açlık içindeyim saha içerisinde, sahada kazanma açlığı içerisinde hissediyorum kendimi. Saha dışında şakacı bir insanım, gülmeyi eğlenmeyi seviyorum ama saha içerisinde son derece ciddi ve işine konsantreyim” diye konuştu.

TARAFTAR BANA GÜVEN VERİYOR

Fenerbahçe taraftarının kendisine desteğinin önemini de vurgulayan Nani, taraftarın ismimi tezahürat yapmasının kendisine güven verdiğini söyledi. Nani, 'Maç sonuna kadar takım için mücadele etme isteğimi bir kat daha artırıyor takıma yardımcı olma isteğimi artırıyor. Onların desteğini her an her dakika pozisyonda görmek istiyorum” dedi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0