Görüş Bildir
Haberler
Nadir Çiftçi "Yaşlı Gözükmesi Nedeniyle" Ödül Alamadı!

Nadir Çiftçi "Yaşlı Gözükmesi Nedeniyle" Ödül Alamadı!

Batuhan
08.05.2014 - 17:37

Nadir Çiftçi "Yaşlı Gözükmesi Nedeniyle" Ödül Alamadı!

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Dundee United'ın genç oyuncularından Nadir Çiftçi'nin 'yaşlı gözükmesi nedeniyle' ülkede yılın genç oyuncusu ödülünü alamadığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunda Kayserispor forması giyen ve ardından Breda ve Dundee United'a transfer edilen Çiftçi, bu sezon gösterdiği gelişimle dikkati çekti.

Dundee United'taki ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen 22 yaşındaki ümit milli futbolcu, çıktığı 39 maçta 17 gol ve 12 asistle oynamasına ve takımının başarısında önemli pay sahibi olmasına rağmen, ülkede yılın genç oyuncusu ödülüne aday olarak bile gösterilmedi.

Ödül, Dundee United'ın bir diğer genç futbolcusu Andy Robertson'a verilirken, söz konusu karar İskoç oyuncuyu da şaşkına çevirdi.

Ülke basınına konuşan Robertson, takım arkadaşı Çiftçi'nin hakkının yendiğini belirterek, 'Nadir'in yılın genç oyuncusu adayları arasında bile yer almamasına çok şaşırdım' dedi.

'22 yaşında ama 30 gibi duruyor'

Nadir Çiftçi'nin 'yüzünün yaşlı göstermesi nedeniyle' ödülü alamadığını belirten Robertson, 'Sanırım, birçok kişi ona bakınca, pasaportunda yazan bilgilerin doğru olduğunu düşünmüyor. Çünkü 22 yaşında olmasına rağmen 30 gibi duruyor' ifadesini kullandı.

Türk oyuncunun çok yetenekli ve teknik bir golcü olduğunu söyleyen Robertson, 'Oynadığımız sistemde forvet pozisyonunda top sürecek, takımla bağlantı kuracak yaratıcı bir golcü gerekiyor. O, takımımız için gerçek bir kazanç' şeklinde konuştu.

Çiftçi'nin takımı adına önemli goller kaydettiğini belirten Robertson, 'O genç bir futbolcu ve yaşlı gösterdiğini şahsi olarak düşünmüyorum. Bu durumu da ilginç buluyorum' değerlendirmesinde bulundu.

CNN TÜRK

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın