Görüş Bildir
Haberler
Nabzınızdan Yaktığınız Kaloriye Kadar Sizi Sizden Daha İyi Tanıyacak Akıllı Saat Alma Rehberi

etiket Nabzınızdan Yaktığınız Kaloriye Kadar Sizi Sizden Daha İyi Tanıyacak Akıllı Saat Alma Rehberi

Akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar tamam ama ya saatler? Vazgeçilmez aksesuarımız olan saatleri unutmayım tabii. İşte sizi kendinizden bile daha iyi tanıyacak akıllı mı akıllı saatler rehberi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haylou Solar Ls05 Smart Watch

1. Haylou Solar Ls05 Smart Watch

Şık tasarımı, dayanıklılığı ve uygun fiyatıyla da gönüllerde taht kurmaya aday! Trendyol fırsat ürünleri arasında bulduğum bu android uyumlu şahane saate kargo bedava avantajı ve indirimli fiyatıyla yalnızca 212 TL'ye buradan ulaşabilirsiniz.

Yuvarlak tasarımı çok sevmeyenler için elbette alternatif bir önerim de var. Aynı markaya ait kare tasarım akıllı saat 300 TL'den 169 TL'ye düşmüş. Bakmak isterseniz buyurun!

2. AirWatch N6+ Pro Akıllı Saat

2. AirWatch N6+ Pro Akıllı Saat

Hem IOS hem de Andoid uyumlu olan ve efsane fiyat avantajı bulunan bu saati sizinle paylaşmasaydım eminim bana çok kızardınız! Araştırmalarım sonucu fiyat performans açısından oldukça tatmin edici buldum. Çünkü fiyatı yüzde 55'lik bir indirimle 1000 TL'den yalnızca 450 TL'ye düşmüş. Ürünü hemen buradan kolayca satın alabilirsiniz. Üstelik de kargo bedava!

Farklı renk alternatifi arayanlar için saatin beyaz rengi de mevcut. Özellikle kadınların bu tasarımda beyazı çok daha ilgi çekici bulacağını düşünüyorum. Linke buradan ulaşabilirsiniz.

3. Huawei Watch 46mm GT 2E

3. Huawei Watch 46mm GT 2E

Kalp atışı izleme, uyku modu, egzersiz uygulaması, mesaj bildirimi, müzik dinleme ve çok daha fazlası Huawei Watch 46mm GT 2E akıllı saatte mevcut. Saatin 2 farklı rengi arasından benim en beğendiğim kırmızı olan.

Seçimini siyahtan yana yapanlar için fiyat kargo bedava avantajıyla 1000 TL'den 794 TL'ye düşmüş. Burada!

Benim gibi kırmızıyı beğenenler içinse fiyat 879 TL'ye iniyor. Ürünü satın almak için buyurun sizi buraya alalım!

4. Daniel Klein Ateş Ölçerli Unisex Smart Kol Saati

4. Daniel Klein Ateş Ölçerli Unisex Smart Kol Saati

Malum şu pandemi zamanında en çok ihtiyacımız olan şey bir ateş ölçer. E, çantamızda sürekli ateş ölçer taşımak bazen hiç de mümkün olmuyor. Ben de düşündüm taşındım ve merak edip araştırdım. Sonucu da sizinle paylaşıyorum.

Hem IOS hem de Android işletim sistemi ile uyumlu olan Daniel Klein akıllı saat, ateş ölçer özelliğinin yanı sıra 10 gün şarj kapasitesine sahip. Toza dayanıklı, su geçirmez, dayanıklı, çağrı ve sms özelliği var. Daha ne olsun ki!  Fiyatı da 416 TL'den 249 TL'ye düşmüş. Saati satın almak için hemen buraya tık tık!

Mağazanın diğer saatlerini ise buradan inceleyebilirsiniz.

5. Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Paslanmaz Çelik

5. Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Paslanmaz Çelik

Bütçeyi biraz arttıralım mı? Samsung'un bu şahane akıllı saatini ben çok beğendim. Rengi, tasarımı ve duruşu gerçekten inanılmaz zarif. Adım sayarı, GPS'i, kalp ritim ölçeri, sesli görüşmesi, su geçirmezliği, uyku takibi ve daha pek çok özelliğiyle bence siz 1763 TL'lik bu fırsatı kaçırmayın, kargo bedava avantajıyla ürünü buradan satın alabilirsiniz.

Benzer tasarıma sahip ama daha uygun fiyatlı saat ise burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Huawei Watch GT2 42mm Elegant Edition

6. Huawei Watch GT2 42mm Elegant Edition

Biliyorsunuz, Huawei uzun süredir ülkemizde popülerliğini koruyor. Üstelik en az telefonları kadar aksesuarları da oldukça revaçta. Mesela GT2 42mm Elegant Edition akıllı saati benim gerçekten hoşuma gitti. Üstelik alacağım ürünlerin arasına çoktan ekledim bile. Beni en cezbeden tarafı klasik saat duruşu ve altın rengi. Şık ve elegan duruşunun yanında alıcı yorumları da epey cezbedici. Ürün hakkındaki yorumlardan birini hemen buraya sizin için ekliyorum.

'Bir yakınımıza hediye olarak aldık rengi duruşu çok hoş. Klasik saat gibi. Klasik isteyenlere Tavsiye ederim :)'

Eğer silikon ya da deri kayış harici bir saat arayışındaysanız, klasik görünümüyle şıklığınıza şıklık katacak bu modele 1469 TL'ye sahip olabilirsiniz. Ürün burada

Huawei'nin diğer saatlerine de göz atmak isterseniz buyurun

7. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

7. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

Tercihini incelikten yana kullananlar için harika fiyatıyla karşınızda Xiaomi! Ürün kargo bedava olarak 594 TL'den 349 TL'ye düşmüş. Özellikle spor yaparken ya da bilgisayar başında çalışırken sizi asla rahatsız etmez. Ürüne Buradan ulaşabilirsiniz.

Aynı modele sahip ama çok daha indirimli olan bu ürününe de bakmadan geçmeyin derim...

8. Smartberry Akıllı Çocuk Saati

8. Smartberry Akıllı Çocuk Saati

Biraz da çocukları düşünelim mi? Oğlunuza, kızınıza, kardeşinize ya da çok sevdiğiniz bir miniğe böyle şahane bir hediye almak sizce de onları aşırı sevindirmez mi? Üstelik dudak uçuklatan indirimiyle fiyatı 499 TL'den yalnızca 179 TL'ye inmiş. Kargonun da bedava olmasından bahsetmiyorum bile desem de bahsettim :) Haydi, ürün burada

Diğer tüm akıllı çocuk saatleri ve detayları da burada

9. SmartBee Smart Watch 2020 Sim Kartlı Akıllı Çocuk Saati

9. SmartBee Smart Watch 2020 Sim Kartlı Akıllı Çocuk Saati

Sim kart takılabilen bu çocuk saatleri ile telefona gerek olmadan arama ve cevaplama yapılabilir. Ayrıca kısa mesaj özelliği de açık. Pek çok renk seçeneği bulunan ürünün fiyatı 200 TL'den 125 TL'ye düşmüş. Bazı renk modellerinde fiyat değişimi mümkün olabilir. Buradan detayları inceleyebilirsiniz.

Eğer konum izleme özelliği olan bir çocuk saati isterseniz de işte burada!

10. Mobitell Bix Sw-02 Gri Adım, Nabız, Kalori, Ateş Ölçen Akıllı Saat

10. Mobitell Bix Sw-02 Gri Adım, Nabız, Kalori, Ateş Ölçen Akıllı Saat

Bakalım bugün kaç kalori yakmışım? Hmm... Biraz daha yürüsem iyi olur! Saatimiz artık bizim yerimize adım saysın, kalorimizi hesaplasın, nabzımızı kontrol etsin ve hatta ateşimizi ölçsün. Oh, ne ala! Akıllı saatler, pratik hayatlar... Kare tasarımlı ve oldukça şık görünen bu ürüne 399 TL'ye kısa sürede buradan sahip olabilirsiniz.

Biraz daha uygun fiyata aynı ürünün farklı renk tasarımlarına buradan erişmeniz de mümkün! Ne yalan söyleyeyim ben renkli olanları daha çok beğendim.

Fiyatı biraz bütçe aşıyorsa, yine adım sayan, kalori ve nabız ölçen bu saat bileklikte epeyce uygun. Buyurun bakın

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Spovan S13 Sesli Görüşme, Tansiyon, Ecg Ölçüm Akıllı Saat

11. Spovan S13 Sesli Görüşme, Tansiyon, Ecg Ölçüm Akıllı Saat

Mesela sağlığınızı sizden daha çok düşünen bir saatiniz olsa güzel olmaz mı? Kalp ritminizi takip etse, tansiyonunuzu ölçse ve bunu size raporlasa? Oh, ne güzel vallahi! Spovan akıllı saati gördüğümde ilk aklıma gelen bu oldu. İndirimini görür görmez de elbette hemen sizlerle paylaşmak istedim. 1500 TL'den 854 TL'ye düşen bu ürüne ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Markanın diğer saatlerine de göz atmak isteyenleri buraya alalım.

12. Apple Watch Seri 3 GPS 38 mm

12. Apple Watch Seri 3 GPS 38 mm

Fiyat olarak belli bir skalanın üzerinde olsa da listeye Apple Watch eklememek olmazdı tabii. Performans açısından oldukça başarılı bir ürün olan bu saate 1837 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ürün için burayı ziyaret edin.

Ayrı ürünün siyah rengi bir tık daha uygun fiyatıyla da burada

Diğer Apple Watch ürünleri için tık tık!

13. Ferrucci Smart Watch Akıllı Saat Fc

13. Ferrucci Smart Watch Akıllı Saat Fc

Unisex saatleri hep çok sevmişimdir, çünkü sevdiklerimizle aynı saati kullanabiliyoruz. Hazır sevgililer günü hızla yaklaşırken hem kendinize hem de sevgilinize güzel bir hediye almak isterseniz, bundan daha anlamlı bir ürün düşünemiyorum. Bütün zamanlarınız beraber geçsin diye 599 TL yerine sadece 366 TL ödeyeceğiniz bu ürünü hemen satın almak için buraya

Diğer tüm Ferruci akıllı saat modelleri için burayı tıklayabilirsiniz

14. Samsung Galaxy Watch 46mm, Android ve Iphone Uyumlu

14. Samsung Galaxy Watch 46mm, Android ve Iphone Uyumlu

Klasik saat görümünden vazgeçemeyenlerdenseniz buyurun. 1999 TL'den 1634 TL'ye düşen Samsung Galaxy akıllı saat, sesli görüşme, GPS, kalp ritim ölçme, su geçirmezlik ve adım sayacı gibi özellikleriyle listemizde yerini almaya hak kazanıyor. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

Yine klasik görünüme sahip ve çok daha zarif duran bu saati de incelemeniz için ekliyorum. Üstelik fiyatı da bir tık daha indirimli. Burada

15. Angel Eye H1 Akıllı Saat, Su Geçirmez, Kalori Ölçer, Adım Sayar

15. Angel Eye H1 Akıllı Saat, Su Geçirmez, Kalori Ölçer, Adım Sayar

Şıklığımızı biraz ön plana çıkaralım mı? Zarif, elegan ve akıllı... Fiyatı da yalnızca 324 TL! Özellikleri fiyatına oranla bana oldukça cazip geldi, bakalım siz nasıl bulacaksınız. Ürün burada...

Ürünün sadece 279 TL'ye mor rengini almak isterseniz de buyurun

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Samsung Unisex Siyah Galaxy Fit2 Akıllı Bileklik

16. Samsung Unisex Siyah Galaxy Fit2 Akıllı Bileklik

Yukarıda bu şık bileklik saatlerden bir tane paylaşmıştım. Eğer markası Samsung olsun isterseniz indirimli fiyatıyla 205 TL'ye buradan ulaşabilirsiniz.

209 TL'ye çok şık kırmızı rengi ise burada

Tüm akıllı bileklik modelleri için buraya buyurun!

17. Apple Watch Nike Series 6 Gps 40 Mm

17. Apple Watch Nike Series 6 Gps 40 Mm

Apple akıllı saatlerde Nike serisi benim gerçekten hoşuma giden bir seri. Özellikle spor görünümü sevenler için harika bir seçenek! Ürüne 3723 TL fiyat ve kargo bedava avantajıyla buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyatı biraz daha cazip bir ürün isterseniz de 3. Nike serisi Apple saati sizin için buraya bırakıyorum.

18. Smart Watch A1/2019

18. Smart Watch A1/2019

İndirimden yana şansımız çok bol! Yalnızca 110 TL'ye hem kullanışlı hem de çok şık bir saate sahip olmanız mümkün. Burada

Fiyat avantajıyla çok daha uygun olan benzer başka bir modeli incelemeniz için buraya bırakıyorum.

19. Mopal Akıllı Saat B08 Smart Watch

19. Mopal Akıllı Saat B08 Smart Watch

Bu saat için sayabileceğim şeyler arasında; tam dokunmatik ekranı, nabız ölçeri, telefon cevaplama özelliği ve uygun fiyatı yer alıyor. Ürün 400 TL'den 289 TL'ye düşmüş. Kargonun bedava olmasıysa onu cazip kılan nedenlerden bir diğeri. İncelemek için sizi böyle alalım.

IOS işletim sistemine sahip 259 TL'lik benzer bir diğer ürüne de buradan erişebilirsiniz.

20. Google Ticwatch Pro 3

20. Google Ticwatch Pro 3

Google saatleri hiç duydunuz mu? Eğer cevabınız hayır ise 3600 TL'den 2999 TL'ye düşen fiyatıyla işte burada

Benzer tasarıma sahip Huawei akıllı saat ise çok daha uygun fiyata mevcut. İncelemek için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. ASUS Vivowatch Bp (hc-a04) Akıllı Saat

21. ASUS Vivowatch Bp (hc-a04) Akıllı Saat

Ya şunun tasarımına bakar mısınız? Ne kadar şık ve zarif. Kolunuzda harika görüneceğine şüphem yok. Fiyatı henüz indirime girmemiş 1335 TL ama kargo bedava seçeneğiyle bile cezbediyor. Burada!

Diğer Asus marka saatleri incelemek isterseniz de sizin için buraya link bırakıyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fleabag

bende xaomi mi 4 var 200 liraya aldım geçen sene her şeyi yapıyor bana da yetiyor valla