Görüş Bildir
Haberler
Müzikseverler Buraya! Bütün Ayrıntılarıyla Yeni Bir Müzik Grubunu İnceliyoruz!

Müzikseverler Buraya! Bütün Ayrıntılarıyla Yeni Bir Müzik Grubunu İnceliyoruz!

Her şey müzik için!

Senee 2017, 5 tane metalci adam diyorlar ki, iki kişi güzel gitar çalıyor birimiz güzel bas çalıyor, birimizin sesi güzel, birimiz davulda iyi vs e ne duruyoruz müzik yapsak ya...İşte o yorucu yolculuk böyle başlıyor. Provalar, kayıtlar, konserler, burası olmadı düzeltelimler, her gün uzuuun uzun süren telefon konuşmaları,buluşup yapılan nasıl olacak diye kafa yormalar.. Kısacası iyisi ve kötüsüyle her şey müzik yapmak için. Sonuç mu ? E bence bayağı bi güzel.

İlk bebekleri :D İsmi mi? Way Of The Voice

İlk bebekleri :D  İsmi mi?  Way Of The Voice

Efendim bu resim kendilerinin albüm kapağı olur. Dinlemek isteyenler için videoyu aşağı bıraktım.

Biz detaylara devam edelim.

Minik Bir Tanıtım

Minik Bir Tanıtım

Kimileri çocukluk arkadaşı, kimileri sonradan katılanlar. Şimdi mi? Şimdi hepsi birlikte bir yolculuğa çıktılar. İngilizce dilinde metal yapan bu grubun yaptığı müzik türünün adı 'New Wave Of American Heavy Metal'. E biz pis metalcilere de kulak pası giderici merhem oldular. Onlar erdi albümüne, biz gidelim konserlere.

Hoop İşte Burdayız

Hoop İşte Burdayız

Çeşitli konserler vermeye başladılar. Önceleri her yere kendileri başvuran bu cici metalciler bir süreden sonra çağrılmaya başladılar. Yok böyle mutluluk..

Hırs! Azim! İrade! Hadi bakiiim.

İmece Usülü

İmece Usülü

Söz, müzik az kaldı kendi resimlerini bile kendileri çektiler, kendi albüm kapaklarını kendileri yaptılar. Böyle de emekçi metalciler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın