Görüş Bildir
Haberler
Mutluluk Dosyası: 5 Maddede Kadınlar Alışverişe Neden Çıkar?

Mutluluk Dosyası: 5 Maddede Kadınlar Alışverişe Neden Çıkar?

Makyaj.com
17.08.2015 - 11:22

Alışveriş yapmak kadınlar için adeta tutkudur. En ufak bir şeye dahi ihtiyacımız olduğunu hissettikten sonra soluğu alışveriş merkezinde buluruz. Bir oje bile almak o günün en heyecanlı ve mutlu anı olabilir. Bu sebeple kadınların alışveriş aşkı küçümsenemez. Gelin hep birlikte kadınlar alışverişi niye bu kadar çok seviyor inceleyelim. Eminiz bu maddelerin hepsine sen de katılacaksın.

1. Alışveriş yapmak kadınları mutlu eder

Dolabımıza girecek yeni bir parçadan daha güzel ne olabilir ki? Onu nasıl kombinleyeceğimizi, nerelerde giyeceğimizi hayal eder dururuz. Hele bir de o parça, uzun süredir aradığımız bir şey ise, o zaman tadından yenmez!

2. Sosyalleşmek için birebir

Alışverişe gitmek demek, arkadaşlarını da görmek demek! En yakın arkadaşlarınla çıkacağın alışveriş turu, günün en zevkli anı olsa gerek. Hiçbir şey almasında vitrinlere bakmak, yeni sezon parçalarını incelemek seni çok mutlu edecektir.

3. Moda avcıları

Eğer modayı yakından takip ediyorsan alışveriş merkezlerinden çıkamazsın. Çünkü her sezon değişen vitrinleri ve yeni parçaları en yakından görmek istersin. Yeni sezon parçalarını incelemenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu, yaşamayan bilemez.

4. Depresyon ilacı

Üzgün olduğumuzda, işten ayrıldığımızda, sevgilimizle kavga ettiğimizde veya tam tersi çok mutlu olduğumuzda, bizi aldatmayan, her seferinde çok mutlu eden yegane dostumuz vardır. O da:ALIŞVERİŞ.

5. İndirim dönemi

Yılın en sevdiğimiz günü yani indirim günü geldi çattı! Hangi parçaları alacağımızı günler öncesinden kararlaştırdık bile. Çılgınca dans etmek ve mutluluk kahkahaları atmak için daha güzel bir gün olabilir mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hergün çıkıyor oluşum bağımlı olduğumdan değil tabiki istesem o kadar alışveriş yapmam ama o vitrinlere bile bakmak nasıl rahatlatıyor, nasıl iyi geliyor, an... Devamını Gör

Ezgi

alışveriş bir terapidir.