Görüş Bildir
Haberler
Mutfak ve Banyoda Hangi Renk ve Ürünleri Kullanmalısınız?

Mutfak ve Banyoda Hangi Renk ve Ürünleri Kullanmalısınız?

Filli Boya
04.02.2015 - 14:18 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 16:08

Mutfak ve banyo evinizin diğer odaları kadar, hatta belki daha fazla özen gerektiren alanları. Bu alanlara ait duvarlarının şık ve güzel görünmesinin yanı sıra hijyenik olması için doğru renk ve doğru ürünü tercih etmek gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutfak dolaplarınız kahverengi ve tonlarındaysa;

Mutfak dolaplarınız kahverengi ve tonlarındaysa;

Mutfakta sıklıkla kızartma yapılıyorsa sağa sola sıçrayan yağ lekelerinden maalesef kaçılamıyor. Düz duvar boyalarından lekeyi çıkarmak oldukça zahmetli, genellikle başarılı olunduğu da söylenemez. Dolayısıyla mutfağınızın duvarlarında silinebilen ürünleri kullanmanızda fayda var. Renk konusunda da mutfak dolaplarınızla uyum sağlayacak bir seçim yapmanızı öneririz. Eğer mutfak dolaplarınız kahverengiyse ki genellikle öyledir, duvarlarınızda krem, beyaz gibi açık ve nötr renkler kullanmalısınız. Koyu ve açık dengesiyle renk karmaşasını engelleyebilir, dağınık durmasını hiç istemeyeceğiniz mutfaklarınızın daha derli toplu görünmesini sağlayabilirsiniz.

Mutfak dolaplarınız beyazsa;

Mutfak dolaplarınız beyazsa;

Mutfak dolaplarınız beyazsa muhtemelen modern bir dekorasyonunuz var ve çok şanslısınız. Bu durum size duvarlarınızın renginde istediğiniz kadar değişiklik yapma hakkını veriyor. Dağ Kristali, Keten, Kar Topu, Gümüş Gri, Mercan ve daha birçok soft veya canlı rengi mutfağınızda kullanabilirsiniz. Çok daha fazla renk seçeneği için Filli Boya iç cephe kartelasına bakabilirsiniz.

Banyoda kullanılacak renkler;

Banyoda kullanılacak renkler;

Banyo sürekli su ve buhar ortamı olduğu için duvar boyalarının suya ve neme karşı dayanıklı olması ilk kural. Kolayca silinebilen ve nefes alan bir boya kullanılmalı ki hava sirkülasyonu sağlanabilsin. Aksi halde nem ve buhar duvarda kabarmalara; kalitesiz bir boya küf oluşumuna neden olabilir. Dar banyoların daha ferah görünmesini sağlayacak renkler kullanmanızda fayda var. Özellikle beyaz ve mavi tonları banyolar için ideal. Filli Boya iç cephe kartelasından Atlas, Kırık Beyaz, Kar Topu veya Buzul rengi banyolarınızda huzurla kullanabileceğiniz renkler arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın