Görüş Bildir
Haberler
Mutfak Tüpüne Peş Peşe Zam: 'Yemek Yapamıyoruz'

Mutfak Tüpüne Peş Peşe Zam: 'Yemek Yapamıyoruz'

12 kilogramlık mutfak tüpüne son bir ayda 4 kez zam geldi. Peş peşe gelen geçim zamlar hayat pahalılığı altında ezilen yurttaşları isyan ettirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eylül ayında 150 TL olan tüp, Ekim ayında 164 TL, Kasım ayında ise 200 TL'ye kadar çıktı. Tüp satın almak için bayiye gelen vatandaş ise 'Tüp çok pahalanmış yemek yapamıyoruz, param da yok biz tüpü nasıl alacağız' dedi.

Tüp gaza son bir ayda üst üste gelen zamlara Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde vatandaşlar tepki gösterdi. Tüp gaz satıcıları ise gelen zamlardan dolayı vatandaşların zorlandığını anlattış 10 yıldır tüp bayiliği yaptığını belirten Eyüp Saraç, 'Son bir ay içerisinde tüp fiyatlarına 3-5 defa zam geldi ve 185-200 TL civarına ulaştı. Vatandaşın alım gücü tabii ki düşük. Arayıp fiyatları soruyorlar sonra borca talep ediyorlar. Şu anda dediğim gibi fiyatlar yüksek, satışlarda düşüş oluyor' dedi.

"Ne olacak bu milletin hali? 🎥

Tüp almak için bayiye gelen Halil Acarca 'Ben tüpü hem evde kullanıyorum hem iş yerimde kullanıyorum. Tüp nerdeyse yüzde 100 pahalandı, kullanamaz hale geldik. Doğalgaz da geldi doğalgaz da alamıyoruz yani ne olacak bu milletin hali?' dedi. 

Bir diğer müşteri Zeliha Şahin ”Tüp çok pahalanmış yemek yapamıyoruz, 200’ü geçmiş fiyatı. Param da yok biz tüpü nasıl alacağız? Bir gelirim yok, bir şey yok” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Eskiden tüp kuyruğuna girdiğini söyleyip ekonomiden memnun olan asalaklar bugün tüpü alamayacak durumdalar.

Pasif Kullanıcı

olsun sonuçta kuyruk varmı? yokkk ohh canıma değsin :)