Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli: "Zaman Zaman Üzülebiliriz Ama Hedefimizden Asla Vazgeçmeyiz"

Mustafa Denizli: "Zaman Zaman Üzülebiliriz Ama Hedefimizden Asla Vazgeçmeyiz"

Enver K.
17.02.2016 - 17:33

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Lazio'yu ağırlayacak olan Galatasaray'da Mustafa Denizli ve Selçuk İnan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin basın toplantısındaki açıklamaları şöyle:

“Selçuk İnan'ı 200. maçı nedeniyle bir kez daha kutluyorum. yarınki maçın önemini herkes biliyorum. Zorlu bir takımla oynayacağız. Bu saatten sonra kolay bir takımla kimse oynamaz.

Bu tür maçlar kodları olan, anahtarları olan maçlardır. Her iki maçı da çok iyi değerlendirmek gerekir. Oturduğum koltuk itibariyle elimizde olan kadronun nasıl kullanılması gerektiğini çalışıyorum. Benim yarın yapmak istediğim bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirmektir.

Bu maçlarda mesaj verilmeyecek tek taraftar grubu Galatasaray taraftarıdır. Onların yaşadıkları çok net, açıkça ortadadır. Ben şartları en iyi şekilde, takım ve camia için değerlendirmek zorundayım. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini biliyoruz. Tabii ki futbolda zor anlar da olur ama biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.

Galatasaray'ın amacı var olduğu her kulvarda sonuna kadar gitmektir. Bazen zorluklar da çıkabilir karşınıza ama bu zorlukları ben de çok yaşadım. Gayet tabii ki ligde iyi konumda olmadığımızı biliyorum. Yine de takımıma olan güvenim asla bu konumdan ötürü azalmadı. Biz hedeflerimize her şartta odaklanıyoruz.

Elimizde bir avantaj olması için kazanmamız hatta mümkünse gol yemden kazanmamız gerek... Ancak bunun için de ciddi bir sabır gerekiyor.

Benim de her teknik adam gibi başarılı ve başarısız günlerim olmuştur. İşimi yaparken az hata yapmaya gayret ederim. Hata yapmamak mümkün değildir. Koşullar bazen sizin müdahalelerinizi işlevsiz kılabilir ama burası Galatasaray'dır. Biz her şeyi, neler olacağını yaşayarak göreceğiz.

Ben bu camiaya geleli 33 yıl oldu. Geriye dönüp baktığımızda neler yaşadığımızı herkes biliyor. Bu yaşadıklarımızı 'dibe batmak' olarak görürsek, diğer yaşadıklarımızın tarifi yok demektir. Biz düşüncelerimizi gerçekleştirecek potansiyele sahibiz. Her türlü zorluğu hep yaşadık, yaşamaya da devam ederiz. Önemli olan bunları aşabilmek. Daha önce aştık, yine aşacağız.”

Selçuk İnan: "Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız"

Selçuk İnan: "Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio karşılaşmasıyla 200. maçına çıkacak olan Selçuk İnan, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan'ın basın toplantısındaki açıklamaları şöyle:

'Güçlü bir takımla oynayacağız. Kendi sahamızda avantajlı bir skor almak için her şeyi yapacağız.

Burak'ın kendi tercihiydi. Benim gerçekten çok iyi arkadaşımdı. O burada yokken de varken de şampiyon oldum. O gitti diye başarısız olacağız şeklinde çıkan haber ve yorumlara katılmıyorum. Biz sonuçta profesyonel insanlarız. Ona başarılar diliyorum.

Gerçekçi olmak lazım. Ligde istediğimiz seviyede değiliz. Bu tür maçlar takımlar ve oyuncular için çıkış maçlarıdır. Bu maçın önemini ve değerini biliyoruz.

Biz taraftarımızla varız. Onlardan beklentimiz yarın maça gelip bizi desteklemeleri. Onlar bize destek olurlarsa bambaşka bir Galatasaray izlettirebiliriz...

(Sneijder'le olduğu iddia edilen tartışma) Bugün konumuzun bu tartışma olduğunu düşünmüyorum. Olmuştur ve bitmiştir. Bizler çocuk değiliz. Biz Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız.'

Selçuk İnan Lazio maçıyla birlikte 200. maçına çıkacak.

Selçuk İnan Lazio maçıyla birlikte 200. maçına çıkacak.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
erkan aygün

4-5 senede bir boyle oluyoruz biz hersey tepetaklak oluyor amk gelen giden yonetimler bir care bulamadi bulsalardi su anda her sene şlde en az ceyrek final ... Devamını Gör

Cihan Abatay

Hedef ne acaba