Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli: "Yarış Varsa Galatasaray Vardır"

Mustafa Denizli: "Yarış Varsa Galatasaray Vardır"

Enver K.
02.12.2015 - 13:36

Basın mensuplarıyla Florya Metin oktay Tesisleri'nde antrenman sonrası sohbet toplantısında bir araya gelen Mustafa Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugünkü idman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya gelen Mustafa Denizli, takımın başındaki ilk zamanlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

'Terim'le konuştuk, Hamzaoğlu'na ulaşamadım'

Galatasaray'ın başına geçtiği ilk gün Fatih Terim'i aradığını dile getiren Denizli, 'Fatih hocayı aradım ve görüştük. Faydalı bir konuşma oldu. Hamza hocayı da aradım, telefon açılmadı. Daha sonra aradığımda ise ulaşamadım.  Yıldırım hocayı (Yıldırım Uran -Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcılarından) arayıp, ona Hamzaoğlu'na ulaşamadığımı belirttim. Ancak bana bir geri dönüş olmadı.' dedi.

'Yarış varsa Galatasaray vardır'

Takıma henüz alışmaya başladığını dile getiren Denizli, 'Her şey çok yeni. Size şu anda takımla ilgili çok fazla şey söyleyemem. Herkes yeni ortama adapte olmaya çalışıyor. Sıkışık bir takvimimiz var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, 'Yarış kelimesi Galatasaray'ın ikizi gibidir'. Yarış varsa Galatasaray vardır. 'şekline konuştu. 

'Benim gördüğüm...'

Heyecanını yavaş yavaş atlattığını belirten tecrübeli teknik adam, 'İlk günler gerçekten heyecanlıydım. Yavaş yavaş atlatmaya başladım. Takım asla kötü değil. Benim gördüğüm bu çalışmayla ileride istediğimiz sonuçları alacağımızdır. Şimdi kendi yolumuzda yaptığımız hesaplar var. Bu hesaplar bizi ileriye taşıyacaktır. Bizim için hedefler başladığımız gün gibi yıllar önce hangi hedefleri koyduysam üstüne koymaya devam edeceğiz.' dedi.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0