Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli: "Transfer Yapma Durumumuz Yok"

Mustafa Denizli: "Transfer Yapma Durumumuz Yok"

Enver K.
28.01.2016 - 12:31

Sarı kırmızılı takımın bugün yaptığı antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile dün 2 saat süren bir toplantı yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulübün içinde bulunduğu mali koşullar nedeniyle transfer yapmalarının zor olduğunu net biçimde açıkladı.

'Başkan ile konuştuk. Transfer yapmamızın son derece zor olduğuna karar verdik. Başkan ile aramızda fikir ayrılığı olduğu ve rest çektiğim yazılıyor. Böyle bir şey yok. Biz konuşarak ortak bir karar alıyoruz. Bizim düşüncemizde farklılık olmaz. Sıkıntılar olacaktır. Sıkıntılar, aşılmak içindir.

Transfer yapma ihtimalimiz kısıtlı. Gelen de olmayacak, giden de olmayacak.

'BU ŞARTLARI BİLSEYDİM YİNE GELİRDİM'

Kariyerimi riske atacağım kulüp Galatasaray'dır. Bunu daha önce de söyledim. Bu şartları bilseydim de yine gelirdim. Burası Galatasaray ise ben de Mustafa Denizli isem, yine gelirdim.

Burak Yılmaz bu Galatasaray'a büyük sevinçler yaşattı. Galatasaray taraftarı da onu yukarı taşıdı. Taraftar duyarlı, futbolcularda anlayışlıdır. Evde bile dırdır olur. Aştık, aşarız.

'TRANSFER İÇİN 6 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞTÜK'

Bugüne kadar takımla ilgili tüm planlamayı yaptık. Hem bu yılı hem gelecek yılı planlıyoruz. Donk transferinde kendim de bir görüşme yaptım ve sonra imza attık. İkisi genç 6 futbolcuyla ile görüştük. Martin Linnes'in Avrupa Ligi'nde oynamayacağını biliyorduk. Görüşmeler devam ederken UEFA'dan mektup geldi. Başkan'la konuştuk; bu koşullarda bir transferin dahi zor olduğunu söyledi. Bu koşullar olmadı diye başkanımızla ayrı yere savrulmayız.. Asla böyle bir durum olmayacaktır.

'KİMSEYE 'GİT' DEMEM'

Sorunlar olacaktır ama bunlar çözülmek içindir. Transferlerimizi yapamadık diye çalışmamızdan, düşüncemizden vaz geçemeyeceğiz. Bir adım geri atmayız. Gelen de olmayacak, giden de olmayacak.. Gideceğini düşündüğüm oyuncular vardı, onlar gidebilir. Onlardan talep gelirse giderler, ben 'git' demem..

Burak Yımaz'la konuşmadım. Burak herhangi bir şeyden bahsetmedi. Burada kalıp işini yapacaktır. Hiçkimse olumsuz olmasın. Galatasaray kimseye muhtaç değildir. Bizim isteğimiz erken hareket edip yol almaktı.

'GALATASARAY'IN CEZA ALMASI UZAK İHTİMAL'

Osmanlıspor maçında yara aldık ama acısını çıkaracağız. Galatasaray'da umutsuzluk yoktur. Yarışta isek sonuna kadar her şeyi yaparız. Ayın 23'ünde UEFA ve Galatasaray bir araya gelecek. Kesin ceza alacağız diye bir şey yok. UEFA Galatasaray'ın marka değerini ve çabasını biliyor. Galatasaray'ın ceza alması uzak ihtimaller arasında. Galatasaray UEFA'nın temel taşlarından biridir. Çalışmalarımızı yarı yolda bırakamayız. Biz buraya hazırlıklı geldik. Bu şartlar o dönemde de olsa yine gelir

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monacolu

Sürekli umut verici konuşan bi yönetim ve teknik adam vay galatasarayın haline