Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli: "2 Transfer Daha Yapılacak"

Mustafa Denizli: "2 Transfer Daha Yapılacak"

Basın toplantısı düzenleyen Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli önemli açıklamalar yaptı. Transfer ile ilgili takıma iki takviye daha yapmayı planladıklarını ifade eden Denizli, bu oyuncuların 25 yaşının altında olmasını istediğini tekrar vurguladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli , transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve iki takviye daha yapmayı planladıklarını açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında merak edilen soruları yanıtlayan deneyimli teknik adam bu sene yürüttükleri transfer politikasının kendilerini zorladığını anlatırken, 'Takımımızın ortalama yaşı oldukça yüksek. Bu yüzden transferde belli bir yaş grubunun altında oyunculara bakıyoruz. Donk dışında gelecek olan arkadaşlar 25 grubunun altında olacak. Özellikle 20-22 yaş grubu oyuncular transfer etmek istiyoruz. Ama kulüplerinin de bu oyunculardan beklentileri yüksek olduğu için transfer çalışmaları zor geçiyor. Şu an 25 yaş altı üç futbolcu ile görüşmelerden sonuç alamadık. Hatta yaklaşık yarım saat önce bir oyuncunun kulübü ile de görüşmelerimiz olumsuz şekilde sonuçlandı.' dedi.

"İki Transfer Daha Yapılacak"

"İki Transfer Daha Yapılacak"

Denizli transfer döneminin kapanmasına 15 günlük bir süreç daha olduğunu da hatırlatırken, 'Yarından sonra bir transferi daha gerçekleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta da bir oyuncu transferi daha gerçekleştirmek istiyoruz. İki tane de 18 yaş grubunda yer alan oyuncularla görüşüyoruz. 18 yaşındaki bir oyuncu için tüm imkanlarımızı sunduk. Ama kulübü reddetti. Bu hafta sonu itibari ile üçüncü yeni arkadaşımız aramıza katılır. Önümüzdeki hafta ortasına kadar da bir transfer daha gerçekleştireceğiz.' ifadelerini kullandı.

'3-4 Oyuncuyla Yollar Ayrılacak'

Kupa maçının ardından kadroda kendilerine yer bulamayacak durumda olan bazı oyuncularla yolların ayrılacağını da açklayan Denizli, 'Kadromuzda yer bulmakta zorlanacak oyuncular ile yollarımızı ayıracağız. 3-4 oyuncunun ayrılacağını söyleyebilirim.' şeklinde konuştu.

Umut Bulut Konusu

Umut Bulut Konusu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde performansı nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların protestolarına maruz kalan Umut Bulut'un durumunu da yorumlayan Denizli, şöyle konuştu: 'Umut Bulut sadece tek başına değerlendirilecek bir unsur değil. Belki biz Umut'un yaşadığını yaşamıyoruz ama onun yaşadıkları takımımızdaki herkesi etkiliyor. Futbolda ön tarafta oynayan oyuncuların her zaman karşılaştığı bir durum bu. Futbolcunun o an yaşadığı ruh hali takımın hepsini etkiliyor. Takım amacına ulaştığı zaman bile oyundan çıkarken gösterilen tepki tasvip ettiğimiz bir durum değil. Ama maalesef Türkiye'de bu durum böyle. Bu durum değişebilir mi? Elbette değişebilir. Başta Galatasaray taraftarı biraz daha sağ duyulu davranabilirse bunu aşabiliriz. Bu durumun daha evvelden yaşanan polemikler nedeniyle gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu sadece maç esnasında yaşanan bir pozisyona verilen tepki değil. Taraftarımız Umut'u ve arkadaşlarını yeniden bağrına basacaktır.'

Şampiyonluk Şansı

Denizli, takımının şampiyonluk yarışındaki iddiasıyla ilgili gelen bir sorunun ardından ise şu değerlendirmeyi yaptı: 'Benim geldiğim zaman söylediğim 'Bu yarışın içinde Galatasaray da olacaktır' ifadesi halen geçerli bir durumdur. Pozisyonumuzun zor olduğunu biliyoruz ama Nisan ayı içinde durumlar değişecektir. Önümüzde sadece bir rakip olsaydı daha net biçimde durumumuzu yorumlayabilirdik. İki takım olması daha sağlıklı bir değerlendirme yapmamızı engelliyor. Biz son beş lig maçında 3-4 puan fazla kaybettik. Ama geldiğimiz dönem itibari ile takımın reaksiyonları değişmiş durumda. Neticede biz kazanmak zorundayız. Bu yarışa devam etmek için başka çaremiz yok. Bizim yarışın içinde olmamız için öncelikle kendi işimizi doğru yapmamız gerekiyor. Daha sonra tablonun bizim istediğimiz şekle geleceğinden eminiz.' 

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın