Görüş Bildir
Haberler
Müslüme'yi Bulan Kadın Çobandan Tartışılacak 'Kıyafet' İddiası

Müslüme'yi Bulan Kadın Çobandan Tartışılacak 'Kıyafet' İddiası

Ulaş
22.11.2021 - 13:06

Mersin'de kaybının 10. günü Yörük ailesinin çadırının 7 kilometre uzağında bulunan Müslüme Yağal'ı bulan çoban  Ayşe Bacak, Müge Anlı'nın programında canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bacak, Müslüme'yi bulduğunda kıyafetlerinin üzerinde olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailesinin çadırının önünde bisikletiyle oynarken kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın acı kaybı pek çok soru işaretini de birlikte getirdi. 

3 gündür gözaltına bulunan aile fertlerinden baba Mehmet, anne Selvi, ağabeyleri, dedesi ile bazı yakınlarının gece boyunca ifadelerinin alınmasına devam edildi. Olayla ilgili kritik güne girildi. Savcının bir talebi olmaz ise aile fertleri bugün serbest kalacak.

Cesedini kadın çoban buldu...

Cesedini kadın çoban buldu...

10 gündür aranan Müslüme'nin cesedini, 40-45 yaşlarında bir kadın çobanın bulduğu, büyük korkuya kapılan kadının muhtara haber verdiği anlaşıldı.

Müslüme'nin cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak Müge Anlıcanlı yayınına katıldı. Ayşe Bacak şu ifadeleri kullandı: 

'Kıyafetleri üzerinde değildi. Ayakkabıları ve kıyafetleri bulunduğu yerin uzağındaydı.  Bir çocuğun buraya yürümesi çok zor...'

Müslüme'nin ablası Nurcan Özcan ide şunları söyledi:  'Hiç kimsenin aklına gelmez. Evden 7 kilometre uzaklıkta tek başına bir çocuk. Tek başına gidemez. Hiçbir şey bilmiyorum, kimsenin günahını almak istemiyorum. Ailemin cenazeye katılmasını ben de isterdim. 10 gün arandı. Katılsınlar, son kez görsünler isterdim ama nasip değilmiş. Canlı bulunmasını bekliyorduk. 

 Hüzün değil sevinci bekliyorduk. Olmadı. Allah'ım ömrünü bu kadar vermiş, Allah'ım sevdiğini daha çabuk yanına alırmış. Demek ki onun da ömrünü bu kadar vermiş. Seferber olan herkesten Allah razı olsun.'

Çoban kadının açıklamaları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
169
79
17
17
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Herkes tahmin ediyordu ama kimsenin söylemeye dili varmıyordu. Allah belanızı versin ne diyeyim.

BlueCraving

Allahım sen aklıma mukayyet ol!

Set Get

Ciddi manada ne desen boş , o çocugun yaşadigi acilari bile düşününce anne baba olmayanlar bile çok üzülüyor. çocuklarla çalişiyorum eger çocuga sesimi yüks... Devamını Gör