Görüş Bildir
Haberler
Muslera İle Yollar Ayrılıyor mu?

Muslera İle Yollar Ayrılıyor mu?

Fatih
09.01.2014 - 18:35

Fernando Muslera İle Yollar Ayrılıyor Mu?

İngiltere Premier Ligi'nin en başarılı file bekçilerinden biri olarak gösterilen oyuncunun adı Galatasaray ile anılıyor

İngiliz futbol adamları ve spor gazetecileri tarafından ligin en başarılı file bekçilerinden biri olarak gösterilen Begoviç’in adı Galatasaray ile anılıyor…

Bosnalı file bekçisinin Stoke City’de “2012-2013 sezonunun en iyi oyuncusu” seçilmesi ve sergilediği olağanüstü performans sarı kırmızılıların iştahını kabarttı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City forması giyen Asmir Begovic’i, Manchester City’de antrenörlük yaptığı dönemde Roberto Mancini’nin de istediği iddia edilmişti.

Sezon sonu Fernando Muslera’yı yüksek bir bonservis bedeliyle dev bir kulübe satmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim bu transferden elde edilen gelirle genç futbolculara yatırım yapmayı planlıyor.

G.SARAY’DA GENÇLİK AŞISI

Izet Hajroviç’in de takıma katılmasıyla yaş ortalaması düşürülecek ve takımdaki genç isimler artacak, sezon sonunda yaşı 30′un üzerinde olan futbolcuların bir kısmıyla yollar ayrılacak. Yönetim ve teknik heyet gençleştirme çalışmalarını sürdürürken, yaşı yüksek isimlerin sözleşmelerini uzatmayı düşünmüyor.

ÜNAL AYSAL DA SİNYALİ VERDİ

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Galatasaray göreve geldiğimizden bu yana, üç sene içinde rayına oturdu ve iskeletini kurdu. Bundan sonra artık takımı gençleştirmemiz lazım. Takımın sürat kazanması lazım. Güçlenmesi lazım. Ana sorunumuz bugün iskeleti tamam olan takımı gençleştirmek ve daha uzun soluklu bir ekip yaratmaktır. Bundan sonraki transfer adımlarımız da bu tip adımlar olacak göreceksiniz. Bu hafta her gün birer birer isimleri açıklayacağız.” demişti.

ASMİR BEGOVİÇ KİMDİR? Bosna Hersek’in güneyindeki Trebinye’de 20 Haziran 1987′de dünyaya gelen Asmir Begoviç, Bosna’da savaşın başlamasının ardından henüz 4 yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya’ya göç etti. Futbol oynamaya burada başlayan Begoviç, 10 yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Kanada’nın Alberta eyaletinin başkenti Edmonton’a taşındı.Profesyonel futbol yaşantısına 2005 yılından İngiltere’nin Portsmouth takımında başlayan Begoviç, 2005-2010 yılları arasında sırasıyla La Louviere, Macclesfield Town, Bournemouth, Yeovil Town ve Ipswich Town takımlarında kiralık olarak forma giydi.

Begoviç, 2010 yılında Stoke City’e transfer olarak kulüp kariyerinde zirveye ulaştı.Bosna Hersek’in 10 Ekim 2009 tarihinde Estonya ile karşılaştığı maçta ilk kez milli takım formasıyla tanışan Begoviç, bu maçın ardından milli takımın vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Begoviç, Bosna Hersek A Milli Takım formasıyla 20 maça çıktı. Begoviç’in, Bosna Hersek vatandaşlığının yanı sıra Kanada vatandaşlığı da bulunuyor.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/09/g-saray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın