Görüş Bildir
Haberler
Muslera: "Çocuğumun Kaleci Olmasını İstemem"

Muslera: "Çocuğumun Kaleci Olmasını İstemem"

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, GS TV'ye yaptığı açıklamada 'Taraftarlarımız merak etmesin, neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım onları tekrar mutlu ederiz' dedi. Geçtiğimiz günlerde evlenen Muslera, ileride çocuğunun kaleci olmasını istemediğini, forvet olmasını istediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılıların başarılı kalecisi, GS TV'ye yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı öncesi taraftara mesaj verdi.

Taraftarlara destek çağrısında bulunan Muslera, şunları kaydetti:

'Taraftarlarla aramızda çok güzel bir bağ var. Bizim en önemli parçamız taraftarımız. Evimizde, deplasmanda, nerede olursa olsun taraftarımız bizimle beraber oluyor. Taraftarımızın desteğini pozitif bir şekilde hissediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Galatasaray’ı daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz de tabii ki gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. Her şeyin farkındayız. Taraftarlarımız merak etmesin, neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım onları tekrar mutlu ederiz.'

'Çocuğumun Kaleci Olmasını İstemem'

'Çocuğumun Kaleci Olmasını İstemem'

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında kız arkadaşı Patricia Callero'yla evlenen Muslera, şartların uyması durumunda İstanbul'da da bir düğün yapmak istediğini söyledi. İleride çocuğunun kendisi gibi kaleci olmasını istemediğini de belirten Muslera, 'Eğer bir futbolcu olacaksa forvet olsun ki takımın fenomeni olsun. Kaleci olup sıkıntılar yaşamasını istemem' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gwn

GS da ayakta kalan tek isim. sabri, hamit, burak, tarık, umut, jem karacan, koray, yasin, rodrigez, emre çolak, semih kaya. bunların hepsini topla 1 tane m... Devamını Gör