Görüş Bildir
Haberler
Mushboom 900 Bin İndirilmeye Ulaştı!

Mushboom 900 Bin İndirilmeye Ulaştı!

Onedio Medya
10.02.2014 - 17:45 Son Güncelleme: 10.02.2014 - 17:54

Mushboom Android Platformunda 900 Bin İndirilmeye Ulaştı!

Geçtiğimiz Kasım ayında Doğa Girişim tarafından tohum yatırımıyla desteklenen yerli oyun stüdyosu Gulyabani Games, ilk olarak Android platformunda yayınladıkları oyunlarını Mushboom’u iOS platformundaki kullanıcılarında beğenisine sundular.

Mushboom’un ilk yayınlandığı platform olan Android platformunda indirilme ve geri dönüşüm olarak oldukça yüksek sayılara ulaştığını söyleyebiliriz. İlk olarak Ocak ayının başında android platformunda yayınlanan Mushboom, yayınlanmasının üstünden yaklaşık 1 ay geçtikten sonra android platformunda 900 bin indirilme sayısına ulaşmış.

Bununla birlikte ekip geçtiğimiz günlerde oyunu iOS platformunda yayına alarak aynı hızlı büyümeyi bu platformda da sürdürmek istediklerini aktardılar.

Mushboom oyununun içeriğinden ve senaryosundan hatırlatmak adına bahsetmemiz gerekirse iş yaşamından sıkılan kahramanımız ofisten bir anda adeta kaçıyor ve o andan itibaren kahramanımızın kontrolü bize geçiyor. Yolumuzun üstündeki engelleri aşarak ve mantarları toplayarak güç topladığımız oyunda bizi engellemeye çalışan birçok düşmanımız var.

Gulyabani Games ekibinden ve hedeflerinden yine kısaca bahsetmemiz gerekirse; Anıl Ayaz ve Reşat Dilbaz’ın kurucu ortak olarak 2 kişilik çekirdek bir kadrodan oluşuyor. Ekip mobil oyuncular için ‘casual’ oyunlar yaratarak oyunculara bir kere denedikten sonra tekrar oynama hissi verecek farklı ve özgün oyunlar yaratmayı hedefliyorlar.

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/02/10/mu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın