Görüş Bildir
Haberler
Muse ve Joan Baez Konserleri İptal

Muse ve Joan Baez Konserleri İptal

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Muse ve Joan Baez konserleri iptal edildi. Joan Baez, yaptığı açıklamada, 'Türkiye'de bugün gördüğüm kadar büyük ve öngörülemez tehlikeyi başka bir yerde gördüğümden emin değilim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muse, geçen yıl yayımlanan Drones albümünün tanıtımı amacıyla çıktığı dünya turnesi kapsamında, 26 Temmuz'da İstanbul Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacaktı.

Grup, resmi Facebook ve Twitter hesaplarında yaptığı açıklamada, 'Son günlerde Türkiye'de yaşanan değişken olaylar nedeniyle 26 Temmuz'da olması planlanan konserimizi iptal etmeye karar verdiğimizi üzüntüyle bildiririz. Biletlerinizi iade edebilirsiniz. Bu durumun verdiği rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. İlerde Türk hayranlarımızla görüşmeyi diliyoruz' yazdı.

Joan Baez: Türkiye kadar tehlikelisini görmedim

Joan Baez: Türkiye kadar tehlikelisini görmedim

68 kuşağının sembolleşen kadın müzisyenlerinden Joan Baez de 12 Ağustos'ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konseri iptal etti.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), konser iptalini duyurduğu açıklamada, 'İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirileceği duyurulan Joan Baez konseri sanatçının isteği üzerine iptal olmuştur. İzleyicilerimiz iade işlemleri için bilet aldıkları gişeye başvurabilirler' dedi.

Baez, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada, 'Onca savaş bölgesine, diktatörlükler altında yönetilen ülkeye, iç kargaşaların olduğu ülkeye gittim ancak Türkiye'de bugün gördüğüm kadar büyük ve öngörülemez tehlikeyi başka bir yerde gördüğümden emin değilim' ifadelerini kullandı.

Baez, aktvist arkadaşlarını, grubunu, müzisyen meslektaşlarını asla tehlikeye atmak istemeyeceğini savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
50
44
21
8
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Muse'u anladım da Baez'in bu denli ağır bir yazı yazması kötü olmuş. Şu açıdan kötü en azından kendisini bekleyen hayranlarından bir özür falan dileseydi. Ev... Devamını Gör

Serkan Kaya

bu kadar çok hayran kitlesine sahip gruplar böyle yorumlar yaptıkça dışarısı da bizim ülkeyi orta doğu sanıyor. haksız da değiller bir tek devemiz eksik.

BwK

gelme teyze kral tv oldugu sürece sırtımız yere gelmez bizim asdasdas