Görüş Bildir
Haberler
murat boz evlenmesin!!

murat boz evlenmesin!!

MURAT BOZ EVLENMESİN! MBFC ÜZÜLMESİN!!! :(

TAMAM KABUL BAŞLIK BİRAZ BENCİLCE OLABİLİR AMA HEP SEVDİĞİMİZDEN.. ONA DEĞİL ÇEVREYE GÜVENMİYORUZ BİZZ. :PP

 Neyse ben konuma döneyim; her gecen gün bir magazin haberiyle gülüp eğlenirken bu sefer bir kara haber ile dünyam başıma yıkıldı. 

murat boz ve aslı enver kardeşim benim adlı filmde tanışıp aşk yaşayıp üstüne bide yetmezmiş gibi 14 şubat sevgililer gününde aşklarını ilan etmişlerdi.

aslı enver daha geçen ağustosta birkan sokulludan boşanmış, benim bi tanem muratım da 8 yıllık ilişkisini bitireli çok olmamıştı.

 biz her ne kadar bu ilişki yürümez deyip kendimizi kandırmaya biraz olsun avutmaya çalışsakta gerçek ortadaydı. birbirlerini çok seviyorlardı ve yakın zamanda ayrılmaya da pek niyetleri yoktu.. :( hal böyle olunca ister istemez bizede olanı biteni kabullenip böğrümüze taşmak düşüyordu.

aslımızı pamuklara sarıp sarmalayıp, istemeye istemeye bağrımıza basıp, reklamlarını destekleyip, sosyal medyada desteklerimizi esirgemeye , ona ısınmaya  başlamıştık.tamam kabul abarttığımız dönemlerde olmadı değil (sen aslıya nasıl ''saçın güzel olmamış '' dersin deyip engellemeler. instagramda ASMUR cular... daha neler neler..)

ah aslı ah

nasılda çaldın muratı bizden :(((

her hafta sosyal medyada bişeyler paylaşan hayranlarına öpücükler yağdıran murat boz şimdi üç haftadır tek resim paylaşmamıştı..  magazinde orda burda sevgilisiyle el ele resimleriyle adeta yaramıza tuz basan güzeller güzelini sadece magazinden ve gazetelerden takip edebiliyorduk...

yinede mutluyduk çünkü yıllar sonra bizim çimen göz'ümüz ilk kez bu kadar mutluydu..Ve taki o kara güne kadar...

duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini...

mbfc nin göz bebeği murat ani bir kararla evleniyordu! haziranın başında evleneceklerdi!!! olamazdı!!! bunu bize kaç yıllık hayranlarına yapamazdı!!!!

murat bozla ortak bi özelliğim olsun da onla mutlu olayım diyen ben,  365 günün içinden tamda aslının doğum günü olan 10 mayısı buldum doğacak!!!

 pisss aslıı!!!!!  

bide yetmezmiş gibi nişanı da 10 mayısta yapacaklarmış..

yok çekin vurun bide canıma kastınız mı var sizin? evlenmeyeni sınır dışı mı ediyorlar bu ne acele?!!

evlenmeyin kardeşim, istemiyorum yaaa bananeeee!? :((( 

çimen göz mutlu olmanı, baba olmanı, aile kurmanı bir sevenlerin olarak bizde çok istiyoruz. ama Allahın aşkına alıştıra alıştıra versen bu haberleri nolur. magazin haberlerine bakmaya korkar olduk çimen göz.. anla halimizi.. 

seni seviyorum yüreği en güzel,  karakteri en düzgün insan ... hep mutlu olman dileğimle 

yasemin.bozzz

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın